Citroën DS5

Sale123

New member
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=589332

Odabrano društvo: Citroen DS5 i Concorde

CITROEN nam za kraj godine predstavlja najnovijeg predstavnika DS linije u odabranom društvu legendarnog zrakoplova.

Fotografije potpisuje Laurent Nivalle, fotograf iz Centra za dizajn Citroën, a koje su nastale u u zračnoj luci Bourget na inicijativu C-Foruma, foruma zaljubljenika u ovu francusku marku.

Inovativni DS5 rnameće se naprednim tehnologijama, beskompromisnim stavom i originalnim stilom. Jednako posebna je i kabina estetski nadahnuta svijetom aeronautike. Head-up zaslon u boji, strop u stilu kokpita s tri stakla koja se mogu zasebno zamračiti i visoka konzola s pretincima i ‘toggle switch’ prekidačima potvrđuje tu tezu.
Odabrano društvo: Citroen DS5 i Concorde
ponedjeljak, 19.12.2011 17:24

 

Dalibor

Dado Tornado
skoro sam zaboravio okačit ovo irca što testira aute :wub:
dobar review :palac-gore:

[ame="http://youtu.be/wuLI6KFpT3k"]http://youtu.be/wuLI6KFpT3k[/ame]i test prekrasnog DS5 na rumunjskom... ali sa engleskim titlovima :palac-gore:

[ame="http://youtu.be/0KiE0iSDQ9U"]http://youtu.be/0KiE0iSDQ9U[/ame]
 

Dalibor

Dado Tornado
nešto američko/japansko konkurentno DS5-ici.
test acure (luksuzna honda) ZDX:

[ame="http://youtu.be/1VHWZwm5rqA"]http://youtu.be/1VHWZwm5rqA[/ame]
 

Sale123

New member
Sisata plavuša testira Citroene, zanimljivo :)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=P1W3vUtCaf8&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=P1W3vUtCaf8&feature=player_embedded[/ame]
 

Dalibor

Dado Tornado
pogledajte ovaj test :D
da li se samo meni čini ili je test vozač nešto ogorčen :confused:

[ame="http://youtu.be/uoBmXZsqc1g"]http://youtu.be/uoBmXZsqc1g[/ame]
 

koledinns

New member
Imao sam prilike pre mesec dana da ih vidim uživo i sedim u istim na upoznavanju dilera citroenovih vozila mu Bukureštu. Izgledaju savršeno:surprised::surprised::surprised:
 

DSZG

Sommelier
nažalost da bi ušao u koštac (tržišno gledano) sa švabama premium klase nedostaju mu ti detalji sa drugih modela (npr. zatvaranje gepeka na gumb kao C5/III, hidroaktivni ovjes također, a i "samo" 200ks, THP200 ili Hybrid4, na 1700+ kg - vjerovali ili ne, ne stane veći motor pod haubu???).

teško je danas na domaćem tržištu pronaći kupce za DS5, ljudi su skloniji birati "njemačka" rješenja, prvenstveno zbog imagea koji imaju, drugenstveno zbog zatucanosti stanovnika balkanskog potkontinenta (čovjek mi kaže, i to ne jedan: za te pare biram pasata/insigniju kakav hoćeš, a auti ne idu u istu rečenicu, al dobro).

ali je činjenica da nije bilo osobe koja se za tim autom nije okrenula kada sam prvog (perla bijeli Hybrid4, 19" crne felge) izveo u šetnju ZG ulicama..

auto je poseban, to su i najtvrđi protivnici priznali :)))

valjda će u budućnosti situacija ipak postati bolja
 
Na vrh