Ovo je 100% točno. Zamijenio bih ga sutra ali danas ne i tako unedogledA i je, dok nisam u njemu, maštam o zamjeni, a onda kad sjednem u njega, ne dam ga.
Ovo je 100% točno. Zamijenio bih ga sutra ali danas ne i tako unedogledA i je, dok nisam u njemu, maštam o zamjeni, a onda kad sjednem u njega, ne dam ga.
Zgodno. Kako se učvršćuje na instrumentalku?Konačno našao nosač po mojim guštima. Baseus wireless charger. Auto otvaranje kad se auto upali, zatvaranje čim staviš mob na nosač. Milina. Ovih dana ću ubisti tanji usbc kabel, ukazi taman između cockpita i centralne konzole
https://usaupload.com/5SQZ/VID_20220131_182916.mp4
molim URL otkud jeČvrst je nosač i jedan od rijetkih koji se stvarno "zalijepio" za cockpit od c5. Inače se svi odlijepe za 2 minute i moralo je na staklo. Ovaj je stvatno čvrst, nisam probao baš gurati da probam dokle ideali nije dosad mrdnuo. Držim palčeve da guma traje što dulje i da ne popusti
![]()
Ili kucnuti u drvoEh... Trebao si tri puta pljunuti nakon što si pohvalio!!
![]()
Od prosinca do danas sam se iživljavao na njemu kao na stojadinu, 1-2-3 , 250km u 4 brzini u komadu, preticao, gazio gas, RV-ZG-RV na 3500 okretaja ,i valjda se uplašio pa šuti već jedno vrijeme. Skoro 240000km ,idemo daljeObavezno ga daj skinuti i pošteno očistiti (kemijski + voda + sušenje), dodati aditiva i resetirati intervale DiagBoxom.
Čudi me da je originalni DPF izdržao do te kilometraže bez čišćenja…
Meni su na P407 to odradili u ovlaštenom (PromoAuto) za 1000-1500 kn (ne sjećam se više). Ugl. postotak čađe u DPFu je s 87% pao na 14%.