Ponovio se danas za metlice, Bosch AeroTwin, cijena 61 KM:
Postavio zadnju kamericu.
Da ne bih dirao džek od auta za svjetlo tablice, iskoristio sam džek od starog svjetla tablice. Bukvalno sam odrezao svu plastiku od starog svjetla tablice (koje je inače pokvareno, fali staklo) dok nisu ostali samo kontakti za sijalicu. Onda sam ih očistio i na njih zalemio žice za napajanje svjetla pored kamerice:
Da bih riješio problem desnog rikverc svjetla koje ne radi, izvukao sam + sa lijevog svjetla i žicom ga doveo do desnog te žicu zalemio na + kontakt od desne sijalice. Prije toga sam pravi + iz konektora desnog svjetla izvukao i izolirao sa strane. Još samo moram nabaviti LED sijalice sa tim grlom. Ovo je nadam se privremeno rješenje, dok ne otklonim pravi uzrok (hopefully

).
Na istom mjestu sam spojio plus i masu za napajanje predajnika kamerice (WiFi). Sama kamerica se napaja iz predajnika. Ubacio kamericu i sve učvrstio trakom tako da ništa ne lupa..
Plus sa lijevog rikverca doveden na desni:
Predajnik kamere i njegovi kablovi:
Samu kameru nisam uspio isprobati, moram spojiti prijemnik na Joying.
Ova kamera mi se nešto ne sviđa previše, glupo mi izgleda.
Sve djeluje kao da radi, jedino mi se ne sviđa što su ove smiješne ledice pored kamere žute pa mi sad odskaču od lijevog svjetla tablice. Mislim da ću vratiti oem svjetlo sa žutom T10 sijalicom na lijevu stranu, da bude jednako, dok ne stavim drugu kameru.
Planiram uzeti ovakvu kameru, bijelu:
https://www.aliexpress.com/store/product/Rear-view-camera-2-4G-RCA-or-AVIN-connector-Wire-parking-camera-170-degree-Wide-Angle/319645_32270733633.html