Hvala, uzecu onda tu, nije mi problem provući kabal ali kontam zašto ne ići lakšim putem ako već funkcionise a nije skupo.Pouzdan, a i pali se dosta brzo... manje od sekunde od kad ubaciš u rikverc. Svakako lakša instalacija od provlačenja kabla.
Hahaha Važi.Aj ako odradiš napiši korak po korak za nas tudume koji se ne razumijemo
To je i meni palo na pamet ali kažu da je bolje da stoji malo iznad branika, zbog boljeg ocjenjivanja udaljenosti. Kad gleda ravno u prepreku onda je teže.Da ju staviš tamo di bi peti senzor za parkiranje trebao biti?
Bi i bi! :grin:Pa jel bi radila u tandemu sa senzorima?
Zar ne bi onda čuo kada si preblizu, a vidio tipa mačke, grmlje, stupiće?
Imaš li kakav link ?onu običnu wireless, umjesto svjetla tablice.
Evo ga u postu gore:Imaš li kakav link ?![]()
I ja sam to uradio i sa ovim i sa prethodnim autom ali opet mi ništa ne znači. Nikad nisam dovoljno siguran da mogu prići značajno ispod tih 30-40 cm. Ako se konstantno pistanje pali na 40 cm, ja priđem na 20, ali dalje od toga, jok.prvi dan kad sam nabavio auto parkirao sam ispred zida. kad se upalila crvena linija na ekranu izasao i vidio da je to dobrih 30cm od zida, od tad znam da kad se crvena upali da imam jos fore makar 25. i to uradio za svaki senzor da znam koliko fore ima kad se uparkiravam.
U čem je onda problem?Bi i bi!
Ja ako bih stavljao na c4, zalijepio bih ju pod spojler. Fino ptičja perspektiva, a ne vidi se i ne smeta za ništa.Imaš li kakav link ?
I taj zvuk je popraćen sa karakterističnim "ajd u kuhac"Pa nakon konstantnog pistanja imate i onaj zvuk koji je nekad "kvrc", nekad "kljuk", nekad "bum", uglavnom kad to čujete to je to, dalje ne ide