Ako misliš za ove hrom nastavke, ma kakvi, previše petljanja i da opet bude nesigurno. Ako bih išao na ne-oem varijantu, vjerovatno bih pravio neke nosače ga ih privrnem za branik, ali pošto postoji tako elegantno oem rješenje, potrudiću se da ga nabavim.Dvokomponentno?
Nemam el.sjedala.sad sam se sjetio! jesu li u tebe sjedište na struju, i ako jesu, imaju li ove dugmiće (za lumbalnu potporu, tvrdoću/mekoću samog sjedišta), kao i nagib gornjeg dijela naslona za leđa)?
[url]https://s9.postimg.org/63qi9fyjz/IMG_20180119_080431.jpg[/url]
SretnoAko misliš za ove hrom nastavke, ma kakvi, previše petljanja i da opet bude nesigurno. Ako bih išao na ne-oem varijantu, vjerovatno bih pravio neke nosače ga ih privrnem za branik, ali pošto postoji tako elegantno oem rješenje, potrudiću se da ga nabavim.
Hvala. Već sam našao.Sretno![]()
To vidim, stvarno kao supermarket.A Bosna je raj za dijelove
U poredjenju sa mnogim zemljama, jeste. Ali i ovdje zna biti baš nezgodno naći neke stvari koje su rijetke. Neke dijelove za Fokusa sam tražio skoro dvije godine.A Bosna je raj za dijelove
Tako je sa svim u HR. Npr. ponuda Citroena u oglasnicima. Konkretno C5. Cijene su nenormalne. Ljudi odu na oglasnik, pregledaju par auta njima sličnima (uglavnom od šoderaša) i onda "formiraju" svoju cijenu koja veze s vezom nema.Radije ljudi drže dijelove pp 2 godine u dvorištu nego da ih prodaje jeftinije što je notorna glupost
Reći ću ti kad stigne. :grin:Kako ti se cini ovaj sa aliexpressa po pitanju kvalitete?
Ja sam do sada koristio ukupno 4 jeftina ključa iz Kine. Da, vidi se razlika u odnosu na oem, ali meni nije to bilo negativno, samo su drukčiji. Što se tiče tog jednog Citro ključa, tipke jesu bile nekako poluplastične i dosta tvrđe, ali to mi je iskreno puno bolje od ovih oem PSA koje su toliko nekvalitetne da se guma podigne i iskida, a da ne pričamo što se onda otvori put da se nepreciznim pritiscima unište mikro tasteri na ploči. Meni kod ovih kineskih najviše smeta završna obrada plastike. Oem plastika je glatka, a kod ovih je više onako zrnasta, ravna ali nije glatka i sjajna, nego je mat. Ali opet kažem, nije ni to toliko negativno, samo drukčije. Recimo da mi ova glatka verzija izgleda malo profesionalnije. A oštrica mi je bila ok na svim ključevima.Tipke brutalno tvrde