kerber
New member
Našao sam slike vezano uz ovo:Evo ponovno mene malo, pozdrav ekipi prvo
Naravno kad ste počeli pričati o škripi zadnjeg ovjesa, proškripio i mojtako sam skočio do servisa u Tratinskoj gdje mi je majstor rekao da se radi o ležajevima na zadnjim rukama, te da je okvirna cijena 2500-3000kn. Međutim u dogovoru sa dečkima kod kojih vozim auto inače na servis promjenjen je samo ljevi s obzirom da je desni u dobrom stanju i trenutno nema potrebe za izmjenom, cijena 750 kuna, tako da se mogu trljati po bradi
Negdje na forum sam naletio da je bilo govora oko nekih dužih putovanja i većeg broja kilometara u komadu. Pa evo ovako prošli tjedan sam odvalio rutu Zagreb-Beč-Amstetten-Salzburg- Innsbruck-Bregenz i onda u nedelju natrag Bregenz-Innsbruck-Brunico-Lienz- Villach-Zagreb ukupno cca nekih 1750km. S obzirom na popriličnu gužvu i na prosječnu brzinu od nekih 96km/h prema putnom kompu potrošnja je bila nekakvih 5 litara. Èak me to jako iznenadilo s obzirom da sam sa rezervarom napravio 1022km uz prosjek potrošnje 4,8. Stao na benziskoj kod Ljubljane pa natočio, ali prema putnom kompu bilo je još za cca 180-200km, znači minimalno do Zg. Jedini problem koji mi se javio je pregorena žarulja i s obzirom na moju šapu nisam uspio zavući ruku da ju promjenim (desna).
To bi ukratko bilo to, tako da sam poprilično zadovoljan sa svim parametrima korištenja svog Citroena :whistling:
Ova prva je recimo ruta Salzburga do Dornbirna

A ovo je ukupno Zagreb-Amstetten-Salzburg-Dornbirn.