Prekrasan autek .Mislim da je krivi naslov ili krivi motor.Neko se negde zaj.....l!!
Pogledaj kajpiše na motoru , a potom naslov,možda samo krivi poklopecautomatic,ne kuzim sta si mislio.
Ma nek bu kaj hoče bitno da je pila doma .Tako pise u papirima!
Na poklopcu motora piše 1.6 HDIpa motor je 2.0
to je njegov motor i naslov je taj
ne vidim gresku
aha ti mislis ovo sto pise 16Pogledaj kajpiše na motoru , a potom naslov,možda samo krivi poklopec
Sedi, jedan!Na poklopcu motora piše 1.6 HDI
Ne bih rekao, da to ima veze sa poklopcem, kako sam sad malo vrtio oglasnike, na puno auta sam vidio da imaju tu istu oznaku, kod Peugeota ili recimo kod Renaulta, a ustvari su 2.0 Hdi.Pogledaj kajpiše na motoru , a potom naslov,možda samo krivi poklopec
ne brini na svima je tako,kolega automatic se malo zabunio.Ne bih rekao, da to ima veze sa poklopcem, kako sam sad malo vrtio oglasnike, na puno auta sam vidio da imaju tu istu oznaku, kod Peugeota ili recimo kod Renaulta, a ustvari su 2.0 Hdi.
ma da to mi je tek sinulo kad je netko napiso sa su one 407-ce SW sta sam gledao imale takav poklopac, i da je uglavnom pisalo 16v i da je to onda to, ali moram priznati da me malo cimnuo na prvune brini na svima je tako,kolega automatic se malo zabunio.
to ne pise 1.6 nego 16.
tako je naa svima
A gle nek bu jedan ,ali samo zato kaj sam čoveka zbunil.Ali ak realno pogledaš fali mu ono V. Neko ko nije imal prije citra ,nema pojma da to znači oznaka za ventile bez V ili valve itd.A baš me juće pital tip za takav model 1.6 dok je razgledaval mojeg c5 .Ne vozim diesele pa ne znam.Sedi, jedan!
Sve u redu za..... se konj gde nebi magarecNe bih rekao, da to ima veze sa poklopcem, kako sam sad malo vrtio oglasnike, na puno auta sam vidio da imaju tu istu oznaku, kod Peugeota ili recimo kod Renaulta, a ustvari su 2.0 Hdi.
Zato i imaju ručnu na prvim kotačima(neki modeli citra),pa ga ti sad daj pod ručnomne smije svatko sve znat
zbog hidraulike (al mislim da si to i znao) zato je rucna na prvim kotacimaZato i imaju ručnu na prvim kotačima(neki modeli citra),pa ga ti sad daj pod ručnom
Nisam imal pojma jer nisam imal citra.E a zakaj spaček isto(njega sam imal)zbog hidraulike (al mislim da si to i znao) zato je rucna na prvim kotacima![]()