Ovo se da ispolirati.Zamenio sijalicu kratkog svetla. Nova sija nesto belje, pa zamenio onda i na drugom faru. Far opet počeo dobijati vodu, iako sam ga prosli put celog zalio. Moraću ga vaditi ponovo napolje.
Inace, dobio sam i potpis na parkingu. Od auta Smederevskih oznaka, SM100CB su tablice, i ovog puta mu sve po spisku pozdravljam. Pogledajte privitak 8500
Meni je danas isto to izbacilo na mojem gp2 handbrake error i sustav protiv proklizavanja... nisam uspio vidit tocno i upalio se service. Nakon ponovnog paljenja nestala greska. Toliko tih greskica mi se nakuplja... na c4mk2 u 8 godina nikad nistaKako doslo mokro vreme, tako se veceras upalila greška ABS/ESP/Handbrake. Dugo je nije bilo![]()
To se obično dešava kada je pokidana jedna ili obe žice od senzora na kočionim pločicama.Kako doslo mokro vreme, tako se veceras upalila greška ABS/ESP/Handbrake. Dugo je nije bilo
Javlja da je vrijeme za zamjenu pločica(kad je ispravan, zapravo se radi p običnom kontaktu koji kroz pločicu dodirne disk). Možda je oštećena izolacija na žici, iako bi ja prije rekao da je ostečenje na žici na senzoru abs-a. Moguća i nakupina prljavštine na senzoru abs-aCemu služi taj senzor? Znam za ABS senzor.