Stigoh u subotu popodne s mora, al eto tek sad sam uhvatio malo vremena posvetiti se forumu. Valjalo se raspremiti i pripremiti za posao itd.
Put je prošao super, išao sam u Karin (kod Zadra, Karinsko more), ali sam dosta vremena provodio u autu obilazeći okolicu (prvenstveno jer je prvi tjedan vrijeme bilo jako loše).
Put tamo i nazad je bio istom dionicom: Osijek -> Popovača (autoput) i onda silazak u Popovači pa pravac Sisak, Petrinja, Glina, Vojnić pa priključak na staru cestu preko Plitvica -> Udbina -> Gračac -> Obrovac -> Karin. U jednom smjeru ima oko 500 km. Ostalih 800tinjak km (od ukupno 1800 koliko sam napravio) je bilo vožnja, kao što rekoh, obilazeći okolicu, odlazak u Zadar u razgledavanje i opskrbu hranom.
Dakle, rezime: 1820 km, 133 litre goriva = 7,3 L/100 km. Veoma zadovoljavajuće jer uopće nisam vozio penzionerski nego onako, taman. S obzirom da smo bili natovareni stvarima i da nas je bilo 4 u autu, prilikom putovanja tamo i nazad ga nisam baš mogao držati u niskim okretajima i štediti gorivo, jer se vozi po zavojima i brdima, tako da se skroz vrtio tu oko i preko 3000 okretaja. A kad sam išao u razgledavanje onda se vozilo dinamično, čisto malo da testiram kako se nosi sa zakonima fizike. :whistling: I mogu reći da se nosi sasvim dobro. Na autoputu sam probao ići do 180 (tako natovaren) i nisam htio brže. Vrtio se na 5000 okretaja, sasvim OK.
Tri stvari i dalje ne mogu prežaliti.

Nedostatak 6. brzine koja bi tako dobro došla na autoputu, nedostatak pokazivača temperature rashladne tekućine (da se može fino pratiti što se događa sa srcem auta) i nedostatak multilinka nazad. Èinjenica da C4 nema multilink je po meni sramotna, bez obzira na sve priče o uštedama itd itd. Mislim da bi sa tim ovjesom auto bio fantastičan. No, eto...