C4 1.6 VTi - mali_BB

Cutac

Prèkaroš
A ne znam, nije to lagan posao. Skinuti tablu je puno posla, ali nije tako zahtjevno. Zahtjevno je otvoriti kutiju u kojoj je isparivač i kasnije ju zatvoriti. Poprilično sam siguran da nema predviđenog otvora na njoj, nego je potrebno mesarenje.

mali_BB

Active member
A ne znam, nije to lagan posao. Skinuti tablu je puno posla, ali nije tako zahtjevno. Zahtjevno je otvoriti kutiju u kojoj je isparivač i kasnije ju zatvoriti. Poprilično sam siguran da nema predviđenog otvora na njoj, nego je potrebno mesarenje.
a znam da nije lako, ali 500e... A eto vidjet ću u pon i nadati se da je kiler

mali_BB

Active member
Danas je bio dan servisa za Citroena. Mali servis, ulje i filter te napkon promjena ulja u mjenjaču. Auto ima sad 94 000km. Ulje u mjenjaču je bilo dosta čisto na moje čuđenje. Klima i dalje drži i hladi. No unazad nekog vremena sam skužio da mi nešto lupka i odozgo vidim da mi se miče posuda servo ulja i danas odozdo ju krenem micati i udara u krak šasije i užasan zvuk proizodi a vijak je stegnut. Ja pretpostavljam da je to elektro pumpa serva. A ne razumijem zašto lupka. Stavit ću ovdje video. I sliku.
BTW kako mijenjate ulje u servu? Mislio sam i to riješiti. Tu ide Total Fluid DA? Jel netko radio
Video:
IMG_20260805_123436.jpg

NightSTALKER93

Well-known member
Donator foruma
Izgleda na videu kao da taj vijak uopće ne drži zapravo? Tj., on je stegnut, ali ispod njega nosač/podloška otišla u vječna lovišta?

mali_BB

Active member
Izgleda na videu kao da taj vijak uopće ne drži zapravo? Tj., on je stegnut, ali ispod njega nosač/podloška otišla u vječna lovišta?
tako se i meni čini. Kao da je ispod neka guma koja bi trebala amortizirati. Ja sam sad nagurao zračnice od bicikla između tako da se ne čuje, bar dok ne ispadne. I da hoću zamijeniti ne znam što da upišem da nađem broj dijela.
Evo našao sam. Ali mi se čini kao da je to dio pumpe.
00086492.jpg

Posljednje uređivanje:
Na vrh