C4, 1.4 VTi, by Cutac

Cutac

Prèkaroš
Previše :D
Ali da, puno su udobniji, mekši, potone se u njih i imaju podesiv naslon za glavu tako da je glava uvijek lijepo naslonjena.

Ovi u Škodi su udobni i nisu uopće loši, ali su u c4 i nakon 14 godina i 210k km i dalje stoput bolji.

Cutac

Prèkaroš
A prije nego sam vidio amortizer na VTS-u, dočekalo me ovo sinoć!
1754827538674.png

Crko lijevi matrix/duga. Radi(la) je samo dodatna dioda u glavnom projektoru, matrix segmenti se nisu palili.
Nakon što je auto stao ugašen 10 minuta, sad sve radi. Jeej...

liberty

Well-known member
na kojem autu?
ako je na škodi da nisu bili zakrenuti kotači ili nešto, čini mi se da i to utječe na način na koji osvjetljavaju
nek te na škodi ne iznenade takve stvari....elektronika im je na razini francuskih auta iz 70ih

Cutac

Prèkaroš
Ne znam jesam uklet ja ili ovaj auto.
Znači sad je sređen, vozim ga većinu vremena jer sam u ZG, sve pet, stvarno bez greške. Neki dan se posere ptica na haubu i to onako junački, crna neka govna, ogromna površina zasrana. Ništa, pada kiša navečer, ne da mi se na praonu, sutra ću. Operem to i vidim ne da je pojelo bezbojni, nego je baza ISPUCALA od govana.

Jebem ti boga u ****c i ptice i život. Koji ****c, šta te ptice faking jedu, domestos?

Cutac

Prèkaroš
Lako za farbu, kakvo je to govno?

Sad mi nije ni da ga farbam jer tko zna kad ću ga prodati, a nije mi ni da ga gledam takvog...

Sir. Oliver

Member
Ko zna koliko bi zezancije bilo prebaciti siceve iz C4 u Škodu :)
ako odgovara oblik i raspon šina , ništa strašno . više bi me brinula instalacija bag , grijač ....
Lako za farbu, kakvo je to govno?

Sad mi nije ni da ga farbam jer tko zna kad ću ga prodati, a nije mi ni da ga gledam takvog...
slobodno uzmi taj flomaster ( po mogućstvu u ovlaštenom .) i lipo ti to premaži i teraj dalje .... naslednim poliranjem , nećeš ni primjetiti da je bio izgreban

liberty

Well-known member
Ne znam jesam uklet ja ili ovaj auto.
Znači sad je sređen, vozim ga većinu vremena jer sam u ZG, sve pet, stvarno bez greške. Neki dan se posere ptica na haubu i to onako junački, crna neka govna, ogromna površina zasrana. Ništa, pada kiša navečer, ne da mi se na praonu, sutra ću. Operem to i vidim ne da je pojelo bezbojni, nego je baza ISPUCALA od govana.

Jebem ti boga u ****c i ptice i život. Koji ****c, šta te ptice faking jedu, domestos?
kužiš sad moje opterečenjima tim ptičjim govnima....

Na vrh