C4, 1.4 VTi, by Cutac

Pavel

Lepi™
Došla je Scala, ostali su svi tu, ali će c4 i Panda vjerojatno ići ove godine.
Ti na Škodu, a ja zamalo natrag na Citroena. :)

Ova Honda CBR sa slike je mrak iako nisam veliki ljubitelj niti poznavatelj motocikala.

Pavel

Lepi™
Ozbiljno? Kojeg?
Citroen C5 X Hybrid 145. Obzirom na karijerne promjene, od pasivnog vozača u kombinaciji sa javnim prijevozom, prešao sam na češće vožnje grad/otvorena cesta. Za struju još uvijek nisam, hibridi su mi zanimljivi. Međutim, kako sam imao (i još uvijek imam Corollu), dao sam priliku i RAV4. Uzeo ga na probnu vožnju, ostao impresioniran i na kraju je žena presudila (SUV), a meni je bilo elegantnije napravit zamjenu unutar grupe nego ići prodavati i kemijati. Naručen je, kad će doći - tko zna. Trebao bi biti sredina rujna, ali obzirom na moguća sranja i potencijalno zatvaranje nekih ruta/kanala, možda i potraje čekanje.

Cutac

Prèkaroš
Kud SUV za otvorenu cestu i grad :(
Od gospodina u 288HD (jesam dobro zapamtio? :ROFLMAO:) postao to nešto što vozi SUV :(

Pavel

Lepi™
Imao sam ga kratko i vozio uglavnom kroz Zagreb. Uz mirnu nogu i pravilan način vožnje hibrida, potrošnja mi se vrtila od 3.8-4.4l/100km što je za SUV od 222ks impresivno. Otvorena cesta 5-6l/100km. Hrpa prostora, velik prtljažnik, jednostavno me osvojio. Snage za ubrzavanje i pretjecanje ima. I održavanje koje je nešto jeftinije nego za moju benzinku. :) Planira se širenje obitelji, pa sam išao na SUV (plus poguranac od žene koja je uglavnom i vozila samo SUV-ove kroz život). Corolla mi je iskreno preniska i postaje mi sve neudobnija, potrošnja me isto dotukla.

Obzirom da je Toyota bila jako susretljiva oko preuzimanja Corolle i zamjene za drugi, odluka je bila na Toyoti, pitanje samo koja. Corolla HB je premala, sedanku imam, TS nikad nisam volio. Corolla Cross je totalni promašaj koji cijenom je malo ispod RAV4 tako da je opcija pala na RAV4. Kažem, vrtila se ideja oko C5 X ali sam se poštedio birokracije, dogovora s leasingom, preprodaje i papirologije.

288HD je bio, koje pamćenje imaš. :D

Na vrh