Ap0qalypto Homo sapiens Donator foruma 24. svibnja 2025. #2.481 Otvaraj temu za Scala, da mozemo tamo da te pljujemo
L liberty Well-known member 26. svibnja 2025. #2.482 kak ide scala jel pi_kevrište ili se ni ne okreću za njom? jesi nanio kakvu zaštitu na lak? jesi provjerio razinu ulja, često im ulje iz tvornice nije na max?
kak ide scala jel pi_kevrište ili se ni ne okreću za njom? jesi nanio kakvu zaštitu na lak? jesi provjerio razinu ulja, često im ulje iz tvornice nije na max?
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 26. svibnja 2025. #2.483 liberty je rekao: jel pi_kevrište ili se ni ne okreću za njom? Više...
Cutac Prèkaroš 28. svibnja 2025. #2.485 liberty je rekao: kak ide scala Više... Ide, mislim da je sad na cca. 700 kilometara. Okej auto, taman dovoljno običan da me nije nešto briga za njega liberty je rekao: jel pi_kevrište ili se ni ne okreću za njom? Više... Najviše kad prođem kraj škole sa 80. Mlade mame i te šeme, njih se privlači velikim gepekom i krokodilkom preko volana. liberty je rekao: jesi nanio kakvu zaštitu na lak? Više... Jes, Fusso. Duša me bolila kad bi prošao prstom po laku, a on gol. liberty je rekao: jesi provjerio razinu ulja, često im ulje iz tvornice nije na max? Više... Nope, ima dovoljno ako nema lampicu hehe
liberty je rekao: kak ide scala Više... Ide, mislim da je sad na cca. 700 kilometara. Okej auto, taman dovoljno običan da me nije nešto briga za njega liberty je rekao: jel pi_kevrište ili se ni ne okreću za njom? Više... Najviše kad prođem kraj škole sa 80. Mlade mame i te šeme, njih se privlači velikim gepekom i krokodilkom preko volana. liberty je rekao: jesi nanio kakvu zaštitu na lak? Više... Jes, Fusso. Duša me bolila kad bi prošao prstom po laku, a on gol. liberty je rekao: jesi provjerio razinu ulja, često im ulje iz tvornice nije na max? Više... Nope, ima dovoljno ako nema lampicu hehe
L liberty Well-known member 29. svibnja 2025. #2.486 osjećam manjak ljubavi prema scali jedino fusso popravlja stvar