To je (možda) nekad bilo tako.Čovek bi pomislio, kupiš novo pa ne razmišljaš.
I ne razmišljam, ak krepa odoh po zamjenski dok ovog ne poprave.Čovek bi pomislio, kupiš novo pa ne razmišljaš.
Ako bude sve po planu, to će otkrivati idući vlasnik.I šta kad jedan takav auto danas-sutra bude bez garancije
ako odgovara oblik i raspon šina , ništa strašno . više bi me brinula instalacija bag , grijač ....Ko zna koliko bi zezancije bilo prebaciti siceve iz C4 u Škodu![]()
slobodno uzmi taj flomaster ( po mogućstvu u ovlaštenom .) i lipo ti to premaži i teraj dalje .... naslednim poliranjem , nećeš ni primjetiti da je bio izgrebanLako za farbu, kakvo je to govno?
Sad mi nije ni da ga farbam jer tko zna kad ću ga prodati, a nije mi ni da ga gledam takvog...
kužiš sad moje opterečenjima tim ptičjim govnima....Ne znam jesam uklet ja ili ovaj auto.
Znači sad je sređen, vozim ga većinu vremena jer sam u ZG, sve pet, stvarno bez greške. Neki dan se posere ptica na haubu i to onako junački, crna neka govna, ogromna površina zasrana. Ništa, pada kiša navečer, ne da mi se na praonu, sutra ću. Operem to i vidim ne da je pojelo bezbojni, nego je baza ISPUCALA od govana.
Jebem ti boga u ****c i ptice i život. Koji ****c, šta te ptice faking jedu, domestos?
Lako za farbu, kakvo je to govno?
H2SO4
Nebi me ****lo da ga nisam čuvao 14 godina i sad ovo. Još pred prodaju...kužiš sad moje opterečenjima tim ptičjim govnima....
Meni je tako sa Škodom, do ovog mi je još staloMeni je moj toliko irelevantan da može i klavir pasti na njega i neću se sekirat...
Sva nova auta imaju za kitu boju, kaze mi majstor da sama sranja sa novim autima, te boje su tako slabe kvalitete,kao ekoloske bla bla a izdrzljivost nikakva.Au jbt, kakav je to kvalitet farbe. Moraju da ga testiraju na tetrebima