:surprised:čuo i da si me na poslu tražio ali me nije bilo
pa koliko si mu dužan?
:grin:
:surprised:čuo i da si me na poslu tražio ali me nije bilo
:surprised:
pa koliko si mu dužan?
:grin:
I ja sam u srednjim godinama ali je žar ostaoNeznam da li si u pravu za Latitude, tek cu saznati, ali nazalost meni financijski ne ostaje nego bar 2 ljeta voziti na njima a prek zime ove Save.
Fulda je Ok, imao sam je na prošlom autu slažem se.
Ako može samo malo objektivnije i s manje žara nastup, bar u ovoj mojoj temi, ja sam sad vec u srednjim godinama pa me iritiraju nastupi koji sadrže "sranje", "nikad više na moj auto" i sl.
Moj kolega također ima Latitude na Renou, ta je guma gore da auto čim jeftiniji izađe iz tvornice. Istu dvije/tri sezone izvozit i ako financ. mogućnosti dozvoljavaju priuštit si bolje gume.Neznam da li si u pravu za Latitude, tek cu saznati, ali nazalost meni financijski ne ostaje nego bar 2 ljeta voziti na njima a prek zime ove Save.
Ni "mali SUV" nije za teren, gle takva kakva je ne bum nove gume hitil, potrošim ih kakve su takve su, škodu kad sam kupio dobio sam je na Matadoru koju je bio očaj i odvozile su svoje, iako se ni nakon 50.000 km, nisu potrošile :doh:on nije za teren, a Michelinovoj stranici piše da je "for small SUV-s"
Idemo negdi na grgece ili neku zezanciju![]()
Ajd malo usporedi nam Škodicu i Berlingota... motorizaciju ponajviše !škodu kad sam kupio dobio sam je na Matadoru
Dobro je i malo nize kod Ade, malo iz Terezinog Polja, moram si dozvolu prvo riješit.Je, imaš prav,
pri nama ti mažu po Mlićima ili ti ge manjićima,
sad bi trebalo tam pri tebi na Križnici iti
Ugrubo Berlingo=Auto, dok Škoda=Kola nažalost moram priznati 1.6 Hdi nema snagu 1.9 TDi-a ali mi ni nedostaje ta snaga, ne nedostaje mi ni grubost TDi-a, kod njih je snaga izrazito ne linearna pa imas eksploziju oko 2100 o/min koja traje do nekih 3000 o/min, vise mi pase ovo na HDi-u koji je gospodskiji i uglađeniji.Ajd malo usporedi nam Škodicu i Berlingota... motorizaciju ponajviše !
Jasno je da su to dva različita tipa auta al onak ugrubo![]()
i u mojem slučaju isto - citroen, pa makar to bio i berlingo - ipak ima neku finoćuDobro je i malo nize kod Ade, malo iz Terezinog Polja, moram si dozvolu prvo riješit.
Ugrubo Berlingo=Auto, dok Škoda=Kola
E vidiš napisal si to kak spadaDa napisem to kak se spada
1.9 TDi potrošnja oko 5,9l
1,6 HDi potrošnja oko 5,6l
1,9 TDi režim izmjene oko 2.500 o/min
1,6 HDi režim izmjene oko 2.200 o/min
1.9 TDi pri brzini oko 70 km/h stupanj prijenosa je III
1.6 HDi pri brzini oko 70 km/h stupanj prijenosa je IV
1.9 TDi magistralna cesta vožnja oko 90 km/h IV brzina potrošnja oko 5,5 l motor na 2.500 o/min
1.6 HDi magistralna cesta vožnja oko 90 km/h V brzina potrošnja oko 4,8 l motor na 2.000 o/min
Ili u prijeovodu Berlingo=auto Škoda = das TASUgrubo Berlingo=Auto, dok Škoda=Kola