Ako nemaš problema sa kupovinom auta sa lagera, onda nestašice nema.a nestašica je novih automobila.....kako doći do novog berlinga zna li netko....ili kad bise odlučio za c5 aircross....jel bi mi manjkalo prostora u odnosu na berlingo?
Naspram Golfa VI,, Citroen C4 2015 recimo, djeluje mi robusnije ali i udobnije.evo i linka na oglas na njuškalo:
https://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-7-1.6-tdi-oglas-35701127u svakom slučaju riječ-dvije o odnosu 1.6 hdi i 1.6 tdi u 2 prilično različita auta, sada nakon što sam i s 1.6 tdi napravio cca 10.000 km
................
...............
...............
uopće vas neću zamarati.......doslovce riječ dvije, a vi brajte : 1.6 hdi 8v mi više paše.....tiši, ugodniji, ostalo se ne mogu požaliti....dobar je i 1.6 tdi
npr. 1.6 hdi 16v mi nije bio tako ugodan kao ovaj 1.6 gid 8v - vozio sam cca 200 km i u berlingu 1.6 hdi 16v i bio mi je bučniji, manje elastičan
nadam se da ću imati prilike voziti i 1.5 hdi po mogućnosti u berlingu jer bi voliko čim se golf proda, a kriza s dobavom novih auta prestane, da uskočim u novi berlingo
budite mi dobor. P.S. s berlingom ništa novo, eno ga na 179.000 km, tu i tamo nešto škripucka ali.....najbolji auto koji sam ikad vozio
svojih skupih auta nisam imao ali sam često vozio passa b 5.5., passat cc, mercedes gla, fieste 2 komada, caddy par puta, ford cmax itd itd......berlingo mi je i dalje broj jedan.....zamjeniti ga može samo berlingo, ili ako baš mora neki od njegovih blizanaca poput riftera, comba i one toyote kojoj ne znam ime
Samo Citroën, u startu je Golf 7 bio skuplji i to osnovna oprema, dok kod C4 za tu istu cijenu praktički se dobio excluziveovo je golf 7
golf 7 i 6 su meni u vožnji dojmu i izgledu nebo i zemlja
golf 7 mi se sviđa izgledom, 6-ica ne
c4 je udobniji i od golfa 6 i od golfa 7 i pri manjim brzinama i manje bučniji u kabini (zvuk motora)
oba su auta konkretna, jedan drugome su dobra alternativa, prednost je kod c4 da je u našem narodu manje zamjetan i manje si ga priželjkuju i manje te etiketiraju (znam da možda glupo zvuči s obzirom da se ne radi o skupim automobilima, ali tako je)
Etiketiraju???ovo je golf 7
golf 7 i 6 su meni u vožnji dojmu i izgledu nebo i zemlja
golf 7 mi se sviđa izgledom, 6-ica ne
c4 je udobniji i od golfa 6 i od golfa 7 i pri manjim brzinama i manje bučniji u kabini (zvuk motora)
oba su auta konkretna, jedan drugome su dobra alternativa, prednost je kod c4 da je u našem narodu manje zamjetan i manje si ga priželjkuju i manje te etiketiraju (znam da možda glupo zvuči s obzirom da se ne radi o skupim automobilima, ali tako je)
Eh Ne daj Bože Kia, užasss. Bolje Hyundai ali drž se Citroëna ili Peugeotalako za zamjetnost
nego često takve aute voze svi profili ljudi, često je u neku ruku predmet želja širokih masa itd.....to mi je tako dosadno i glupo
sutra golf odlazi
ajmo savjeti.....grand picasso 1.5 hdi s automatikom .... kakav je...jel to onaj robotizirani mjenjač od prije 10 godina ili novi kao što se ugrađuje u c5 aircross samo s polugom na stupu volana?
kalav je infotainment na grand picassu .....jel se nešto popravio u odnosu na početke ili je ostao isti jer je model dugo na tržištu?
i da...ne spominjite mi više vw...idemo dalje citroen, ako poludim kia i tako to![]()
Koliko znam, u ponudi uz 1.5 BlueHDi je klasični ručni mjenjač ili potpuno automatski BVA8 (ne onaj robotizirani ETG od prije 10 god.), ali s palicama za ručno mijenjanje na volanu (zgodno). To je Aisinov mjenjač i radi odlično. Vozio sam ga na novom P3008 - ima nekoliko modova vožnje i svi su mi bili OK..grand picasso 1.5 hdi s automatikom .... kakav je...jel to onaj robotizirani mjenjač od prije 10 godina ili novi kao što se ugrađuje u c5 aircross samo s polugom na stupu volana?
kalav je infotainment na grand picassu .....jel se nešto popravio u odnosu na početke ili je ostao isti jer je model dugo na tržištu?
i da...ne spominjite mi više vw...idemo dalje citroen, ako poludim kia i tako to![]()