sir.Oliver
Well-known member
kupil gospodji , ali koristi on , kada ga pošalje u ćošak ...

Dost' dobra fora za izginutPa mislim, fora ideja, isprobao bi... ali ispod za svaki slučaj još par kubika drva![]()
kupio prije godinu dana. koristio 2-3 puta. fantastična za te novce i praktična. preporučujem!
Tak ti je i aku udarni. Otkucava, otkucava, a nemre ih odvrnuti. Ovaj električni svake lipe vredi. Velke zapečene šrafe na kotačima kombajna mi je odvrnul kaj ni z polugom nije išlo kaj od šale.Jedino što mi je Einhell oslabio, jedva odvrne vijke kotača.
Je, must have za alu felge i udarni odvijač. To sam davno uzel nakon kaj jeA uzet ću one plastične nastavke, već sam sve felge pogulio.
Onda su neke kvalitetne kad su izdurale dvije godineTo pa su ti četkice otišle na Einhellu.
Krpe i četke.Koje sredstvo za felge koristite?
Bome se ne znaš izražavatiKoji premaz koristite (vosak) za poliranje ili šampon s voskom, nebitno.. Ne znam se baš izražavati po tom pitanju. Nije mi toliko bitan sjaj koliko zaštita od prljanja.
Ja uzimam u auto partesu, ali ima u šparu, čine se mekani i dobri, njih koristim za interijer.nabaviti ovakvi ručnici za sušenje? @![]()
Ništa od kemije?Krpe i četke.
Meguiar's Natural Shine. Savršeno.Interijer ne znam čime bi..
Nop, i ovak su mi felge u ****u, ispjeskario ih je pijesak sa ceste. Ne vidi se, ali ima pattern po kojemu dijelovi nisu savršeno glatki.Ništa od kemije?