Deda,imas ti preko nekoliko auti..hahahahaPa imam i nove aute,svoje,a i od firmi,samo se jednom mojem kolegi dogodilo da je pukla glava na Berlingu,čim je krenul sa benziske,jer su mu natoćili vodu u nafti.
a kako bi mogao sam provjerit jel orginal ili neNaravno da može naškoditi. Motor ne dobija dovoljno goriva i samim tim slabije radi, guši se... o prljavštini da i ne govorim.
Ako nisi siguran kada je filter goriva menjan najbolje bi bilo da ga u skorije vreme zameniš i onda znaš na čemu si.![]()
Nažalost, tu ti već ne mogu pomoći. :meh: Obrati se našem Lakiju ili nekom drugom ko bi mogao da se razume u fabričke delove.a kako bi mogao sam provjerit jel orginal ili ne
izgleda ga nema danas na forumu,ali vec ce se on javitiNažalost, tu ti već ne mogu pomoći. :meh: Obrati se našem Lakiju ili nekom drugom ko bi mogao da se razume u fabričke delove.![]()
Hoće sigurno.izgleda ga nema danas na forumu,ali vec ce se on javiti
nebi ni ja razmisljao ali 500kn a nisam bas pri novcimaHoće sigurno.
Uradi kako god želiš, ali da sam na tvom mestu promenio bih filter goriva i ne bih razmišljao.![]()
nebi ni ja razmisljao ali 500kn a nisam bas pri novcima
Raspitaj se koliko je zamjenski. U svakom slucaju je bolji nego taj nakon 80tkm, a moze bit i upola jeftiniji. Osobno nisam nikad za zamjenske dijelove, al u nekim slucajevima - zasto ne..nebi ni ja razmisljao ali 500kn a nisam bas pri novcima
laky kakvi su MAHLE filteri naso sam za oko 350kn, jel taj dobar ili ima neki orginalFilter ce se zacepit pa ce ti se ugasit auto jer vt pumpa nece dobit dosta goriva
Na original filteru pise delphi ako se ne varam