ZlatkoC4

Well-known member
Možeš ti raditi servis tamo di ti je povoljnije. A pitaj i ovlaštenog jer ti može dati kakav popust. Na keš. Da si u slavoniji lako bih ti našao servis povoljan i sa raćunom i garancijom.
Ali bi trebao netko od forumaša znati pa dećki recite čovjeku koga za preporuku. Pula i okolica. A ja ovo upravo tipkam iz Pule:D

dabalino

New member
Evo naručio sam se za drugi tjedan u ovlašteni, a otkažem ako do tada saznam ime nekog drugog pouzdanog mehaničara u PU.
U međuvremenu jedno pitanje. Pitao sam starog vlasnika za akumulator i on kaže da je prastar i da ga je i on par puta startao s klemama pa me zanima da li bi probelmi možda nestali kupnjom novog akumulatora tj možda bih to probao prije servisa??
Ja se ne razumijem pa molim za mišljenje nekog tko se razumije u simptome jer meni je logično da ne bi upalio, ali ne znam onda za gašenje ponekad na semaforu?? Da li bi se slab akumulator još negdje očitovao?
Hvala

dabalino

New member
Povratna info. Kako nisam saznao za mehaničara, bio sam prekjučer kod ovlaštenog zamijeniti sve filtere, svjećice i akumulator (kn 2.000).
Po njima je to sada sve riješilo. Istina vozim tek dva dana i za sada sve 5. To sam doduše i očekivao jer je akumulator nov, no vidjet ćemo kroz neko vrijeme da li se i dalje prazni (ili ne puni) ili je sada gašenje u leru prošlost.
Ako se sada ponovno isprazni nakon par noći stajanja, onda kažu da nešto vuče struju, a ako nastavi gašenje u leru kažu da ne znaju?? U tom ću slučaju ionako tražiti pravog meštra; taman i nekog koji popravlja druge marke vozila.

Na vrh