Uređivanje felgi

NightSTALKER93

Active member
Donator foruma
Gledajući video:
Htio bih čelične felge ovako urediti...e sad me zanima, gdje kupiti taj primer i boju? Koju boju?
Može odmah i preporuka za kočione čeljusti i bubnjeve, to mora bit neka termalna?
Gdje to kod nas sve nabaviti...po mogućnosti online da mi dofuraju doma, da platim online pa da se mogu igrat s tim :)
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
To u farbarama mora biti, sto se felni tice. Dobro oprati, dobro rdju skinuti, dva puta razredjivacem obrisati (ne uljanim). Onda dva puta prajmer za metal, ima u spreju, ima za četku. 3 sloja crne za metal, otporna je na spoljne uticaje. Sto se kocionih čeljusti tiče, ima posebna farba za njih. Proces je vrlo slican, samo tu treba bas dobro očistiti. Prajmer mislim da ne ide.
 

NightSTALKER93

Active member
Donator foruma
Ma to mi je sve više-manje jasno...kad krenem, vidjet ću po osjećaju kolko moram hrdat, strugat i šmirglat i to...ali ako ima netko preporuku dućanu gdje sve to uzeti..?
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Možeš sve naći u dućanima tipa Bauhaus ili lokalna trgovina bojama i lakovima. Imaš baš antikorozivni primer u spreju... gledaj tako nešto
I uzmi četku za metal koja ide na bušilicu... tko će to sve ručno skidat...
 

bono

Active member
imam sreću da radim u firmi gdje možemo pjeskariti, sačmariti i staklariti željezo (načini za odstranjivanje svega što je gore na željezu a ne pripada istom a površina nakon toga spremna za špricanje ili ručno farbanje). pošpricali mi nekom temeljnom i na kraju crnom. prošlo 4 godine i lagano izbila hrđa pa ove jeseni opalio radkape.
 
Na vrh