ne kenjkaj veteešeHaha, a ljudi moji, svako prema svojim iskustvima :grin: Sad ionako vecina novih auta ima dnevna LED svjetla (u "nasem svijetu" DS3, DS4, C5) i to mi je ok, pa smo svi zadovoljni![]()
eto vidiš, ja sam još komentirala sa suvozačem kako niti jedan auto BiH regi nema upaljena svjetla.u bosni po zakonu moraju biti svejetla upaljena cijele godine.
i biciklisti moraju nosit kacige![]()
a ti surfaš na forumu i voziš? :grin:evo Zagreb, 18:30 pada mrak,oblačno jako. od cca 100 auta na ljubljanskoj, bar trećina nema upaljena svjetla. Ne razumijem.
Zakaj u paru?Kao prvo,dobrodošao na forum
Ak ti c3 nema automatsko paljenje svjetala kad upališ i motor,probaj ih palit malo kasnije...kad se ustabili štrom na autu..i kad mjenjaš žarulje,mjenjaj ih u paru :whistling:
Kak nema zakona u bosni? Ja platio kaznu u bosni za neupaljena svjetla 30 maraka?Nije uopće stvar u danjem svjetlu. Stvar je u vidljivosti drugog automobila.
Evo primjera radi. Predobra magistrala, potez Banja Luka-Jajce-Kupres. Ovo je usred ljeta, 14.8.2010. U Bosni nema zakona o upaljenim svjetlima preko dana. Al kad moraš pretjecat aute po ovakvoj cesti, vjeruj mi dobro dođu svjetla kod onog koji ti ide u susret.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/40807_430888794755_583134755_4736608_7846494_n.jpg
@RI-C3: ovo što si napisao bi funkcioniralo da svi razmišljaju logično, međutim zbog glupavih kokošiju za volanom i muških im polovica ništa manje glupljih se događa da imaš u 9 navečer hrpu kamikaza na cesti sa ugašenim svjetlima jer su ih zaboravili upaliti. E pa te zaboravljive bi ja lijepo opalila po džepu jer ugrožava moju sigurnost (za njih mi se čisto *ebe (pardn maj frenč again : D)
Di bi došli kad bi palili gasili svjetla ovisno o dionici ceste na kojoj voziš![]()
Evo,deda je odgovoril umjesto meneznaći kad crkne jedna i druga će isto uskoro jer su jednako dugo šljakale,zato u paru
Što onda po noći stojiš u mraku na parkingu s upaljenim motorom dok se napon ne stablizira?tak da mi se ne pale odma kratka svjetla,nego ih upalim tek nakon kaj prejde malo vremena