Dalibor
Dado Tornado
i ja sam razmišljao upiknuti neki 50 kubika za po ZG...Osobno sam amortizirao cjenovni udar intezivnijim korištenjem skutera.
koliko ti troši taj 150 kubika, pošto je rega?
i ja sam razmišljao upiknuti neki 50 kubika za po ZG...Osobno sam amortizirao cjenovni udar intezivnijim korištenjem skutera.
To su prdekalice s kratkim vijekom trajanja motora. Imao sam jednom i ne bih više. Radije biraj neki rabljeni do 125 ccm, uz uvjet da imaš A kategoriju, odnosno A1 kategoriju.ja sam razmišljao upiknuti neki 50 kubika za po ZG...
Honda SH 150, prosjek s mojom težinom je oko 3.5 litrekoliko ti troši taj 150 kubika
Tehnički, naknada za okoliš, cestarina zajedno s fantomskom "uslugom registracije" oko 450 kuna, plus oko 600 kuna AO.pošto je rega?
Ne isplati se onda skuter, slicno toliko trosi i moj HDi, a vozim se ko kraljHonda SH 150, prosjek s mojom težinom je oko 3.5 litre
Jos sam malo da zatopli i skacem na svog "autora" (marka bicikla)... tak i tak s njim zauzimam pol kolne trake pa mogu i ja reci da se vozim ko kralj. Evo, upravo objavili da es95 sutra ide gore za 27 lipa.Ne isplati se onda skuter, slicno toliko trosi i moj HDi, a vozim se ko kralj![]()
Èak i da tvoj troši 3.5, u što sumnjam,Ne isplati se onda skuter, slicno toliko trosi i moj HDi, a vozim se ko kralj![]()
veća šansa da te netko sronda jer te ne vidi, lako padaš jer ipak si na dva kotača, skupa (ako hoćeš pravu) oprema...Minusi za skuter su manja udobnost, zima i kiša.
E vidis tu grijesis.Vozim skuter od 2005 god i ustedio mi je jako puno novaca i vremena.Vozio sam se na posao dnevno cca 10km,na benzin sam trosio 200-250kn mjesecno,servis svakih 6 mjeseci dode 220 kn,registracija cca 500kn.Ne isplati se onda skuter, slicno toliko trosi i moj HDi, a vozim se ko kralj![]()
to OK kad je vrijeme povoljno i kad radiš do posla 10km, a ako radiš cca 100km dnevno, onda baš i nije ugodno.Vozio sam se na posao dnevno cca 10km,na benzin sam trosio 200-250kn mjesecno
eto...Sad ga nazalost prodajem zbog zdravstvenih problema sa leđima
ako radis 100km onda kupis malo veci skuter i 4-taktnito OK kad je vrijeme povoljno i kad radiš do posla 10km, a ako radiš cca 100km dnevno, onda baš i nije ugodno.
eto...
i taj troši kao i auto, održavanje mu je skoro pa kao i auto, oprema za vožnju je skupa, a padne kiša, pada i vozačako radis 100km onda kupis malo veci skuter i 4-taktni
sorry, mislio sam da je vezano jedno s drugim (ali pretpostavka je majka svih zaeba)Zdravstveni problem sa leđima nije uzrokovao skuter nego ozljeda na poslu
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=mFb3YVwBrGQ[/ame]ja sam vozio skuter po svim vremenskim prilikama
uvijek je odrzavanje na bilo kojem skuteru jeftinije nego odrzavat citroenaako ces kupovat orginal dijelovei taj troši kao i auto, održavanje mu je skoro pa kao i auto, oprema za vožnju je skupa, a padne kiša, pada i vozač
sorry, mislio sam da je vezano jedno s drugim (ali pretpostavka je majka svih zaeba)
uvijek je odrzavanje na bilo kojem skuteru jeftinije
slazem se,al kad nesto volis onda oko toga ne brinesneka i je, ali nepolomljen vrat: neprocjenjivo
govorim iz vlastitog iskustva. najgore je to što si brži od auta, a vozači auta ne obraćaju baš previše pozornost kad ih pretekneš i ne znaju ocijeniti kojom brzinom ga prolaziš.