Reno Šenk '11 by ivan222 (nastavak na Čmaksa)

Ruske

Well-known member
ako je c4 sa 110tkm izrabljen, onda ne znam sta je...a da je auto s kojim sam imao najvecih problema, je
cak ni one koje sam kupovao sa 250-300tkm nisam imao ni pola, ni cetvrtinu problema kao sa c4...
jednostavno je do marke jbg. a vidim i oko sebe, da ne mislite da samo sebe gledam...ljudi sa renaultima zadovoljni, sa PSA u problemima cestim, a da ne pricam stellantis koji mi se zgadio u te 2g sta sam radio za njih...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
ne nego izgleda da se kupuju najjeftiniji auti i najizrabljeniji,
S obzirom koliko ljudi dijeli iste probleme (recimo konkrento brisači i child lock), ispada da su jednostavno svi Renoli izrabljeni i izraubani. Valjda su zato i najjeftiniji na oglasima.

Moja je greška što se nisam detaljnije upoznao sa Renolovim problemima, pušeći tu neku površnu priču kako su to pouzdani auti.

Ruske

Well-known member
ne bih znao, renaulti su uvijek nudili jako puno za ulozen novac...kao novi, tako i rabljeni...dosta njih ubode prstom u govno nazalost, ja sam tako ubo jednom, al sa renaultima se nisam nikad pokajao...ako je i bio koji problemcic, nije mi ga problem bilo ukloniti...90% toga u vlastitoj radinosti...al c4 mi visio stalno ili kod elektricara ili kod mehanicara za teze slucajeve...ne sjecam se da sam mogao nesto sam rijesit, osim ulja i filtera...

i barem dan danas renault nema one pureshit masine. kad i oni budu dio stellantisa (ne daj boze) onda krizam i njih i prelazim na mazdu (mislim, dok ne budem morao kupovati novi(je) auto

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ma na mehaniku nemam zamjerke, zato sam ga i piknuo... samo nisam očekivao probleme sa elektronikom. On je 2013., drugi auto, švabo, je 2014. i taj je ko nov, niti najmanje mušice, pa me je digao očekivanja za te ''stare'' kante.

Uglavnom, probao sam se spojiti na OBD da bar očitam i eventualno obrišem greške.
OBD ima napajanje, ali nemože stvoriti koneciju sa ECU.

S obzirom da motori brisača djeluju savršeno, a ne rade, ovu glupost sa Child Lockom koja ne nestaje i sad ovim OBDom... počinjem sumnjati da je problem uzvodno, sa samim ECUom.

Bilo kako bilo, ja dižem ruke i naručio sam termin kod meštra, no tek za cca tri tjedna.

Na vrh