Prijedlozi i pitanja vezani za forum

Cutac

Prèkaroš
Ovo je top! Šteta što se uvodi sad kad imam Škodu :D

Jel se može ubaciti, kod održavanja, upisivanje po kategorijama za dijelove, pa da se kasnije izvlače statistike?
Tipa proizvođači ulja, filtera, gradacija, koji vosak, koje gume i tak to.

Znam da smo premali pool za nekakve značajne zaključke, ali čisto eto, ako se može :D

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Jel se može ubaciti, kod održavanja, upisivanje po kategorijama za dijelove, pa da se kasnije izvlače statistike?
Tipa proizvođači ulja, filtera, gradacija, koji vosak, koje gume i tak to.
Ne bih išao u smjeru katalogizacije tipa TecDoc, ali podkatoegrija:

Kod:
Redovni servis -184.000 km

Motorno ulje
Proizvođač: Total
Proizvod: Quartz Ineo ECS
Gradacija: 5W-30
Specifikacija: PSA B71 2290
Količina: 5 l
Cijena: 42 €

Filtar ulja
Proizvođač: Purflux
Oznaka dijela: L358A
Cijena: 11 €
Edit: sad sam malo razmišljao... Statistički bi se moglo izvući iz unosa: ukupni troškovi održavanja po godini i kategoriji, najčešće korištene marke ulja, filtara, guma i kozmetike, koje se gradacije ulja koriste za određeni motor, prosječan interval između izmjena ulja, najčešće dimenzije i proizvođači guma, pa onda interesantan dio: statistika pojedinačnog vozila, modela ili cijelog foruma. To bi mogla biti najvrijednija funkcija garaže.

Garaža bi se mogla odmah pretvoriti i u oglas kad netko odluči prodati auto, a u goas se odmah prenose i sve što je na auto rađeno. Ima dosta potencijala ova ideja.
Ovo je top! Šteta što se uvodi sad kad imam Škodu :D
Pa, dobro, nećemo diskriminirati po markama. :) I na prastaroj garaži je bilo svakakve krame, od Mercesesa pa nadalje. :D

Cutac

Prèkaroš
Meni svejedno, Škodu ne održavam dok ne napiše da mora na servis :D

Ali da, bilo bi fora da ima javno takvo praćenje, da možemo komentirati i iznositi iskustva. Možda neko ocijenjivanje dijelova?
Ne da bude nužno za upisati, ali recimo ako netko nije zadovoljan nekim dijelom, da imamo mogućnost provjeriti iskustva.
Recimo, ja sam uzeo TRW sajle za ručnu za c4 i labavo ulaze u rupe na karoseriji (tj u cijevima koje idu u karoseriju), dok ATE na VTS ulaze kako treba. I netko kad kupuje, može negdje provjeriti "sajle ručne, trw" i vidjeti moj review
Znam da ima review-ova online, ali ovako može mene direkt pitati i ja mu kažem da originalne imaju oringe koji dihtaju u cijevima, a zamjenske plastične "prstene".

Na vrh