S szahtila Well-known member Jučer u 13:39 #1.201 visaluteju je rekao: Ekipa, mislim da treba skratiti vrijeme za spajanje postova. Jucerasnji od 20h mi je spojilo sa jutrosnjim oko 10h Više... To spajanje postova treba ukinuti, a eventualno omogućiti trajno mogućnost editiranja
visaluteju je rekao: Ekipa, mislim da treba skratiti vrijeme za spajanje postova. Jucerasnji od 20h mi je spojilo sa jutrosnjim oko 10h Više... To spajanje postova treba ukinuti, a eventualno omogućiti trajno mogućnost editiranja
NightSTALKER93 Well-known member Donator foruma Jučer u 14:36 #1.202 I ja sam za ovu opciju. Htio sam imati kao 'povijest prerada' sve u prvom postu, i onda skužio da ne ide.
I ja sam za ovu opciju. Htio sam imati kao 'povijest prerada' sve u prvom postu, i onda skužio da ne ide.
ExOduS442xb Racing Jučer u 15:29 #1.203 szahtila je rekao: To spajanje postova treba ukinuti, a eventualno omogućiti trajno mogućnost editiranja Više... Editiranje bi bilo super.
szahtila je rekao: To spajanje postova treba ukinuti, a eventualno omogućiti trajno mogućnost editiranja Više... Editiranje bi bilo super.
Milosh Test Jučer u 22:45 #1.204 Ma to spajanje treba staviti na jako kratko vrijeme, recimo 4-5 min.