POWER STEERING FAULTY ?!

Dalibor

Dado Tornado
i ove naše škatulice zaslužuju da se u njih tu i tamo uloži. btw auto je star 7 godina znači još je dječak
neka ti daju staru letvu koju će zamijeniti, ako se za mjesec dana ponovno pojavi ista greška, staru možeš staviti na njuškalo za 850 kn
 

vandicazg

New member
Pozdrav svima.
Evo da se javim sa ažuriranim podacima s kojima ću možda još nekome pomoći ako mu ode elektro motor letve volana :)
Dakle auto je još uvijek u servisu jer sam izgubila tjedan dana što je neki njihov partner tražio dio u Italiji i nije našao.
Ukratko ja sam uspjela naći taj dio u Zagrebu, preko firme Fransoa (Avenija Dubrava). LJudi su korektni, iznos je veći nego da se kupuje u Italiji jer tamo košta 2000 kn a kod ovih 2490 kn. Dostava je u roku od 2-3 radna dana i to je to. Daju i garanciju godinu dana.
Naravno da su mi neki dušebrižnici rekli da možda nisam trebala kupiti Citroen C3 Picasso zbog ovog incidenta, ali ja vjerujem da je ovo izolirani incident i da će me još dobro poslužiti :)
Pozdrav svima i hvala svim na savjetima.
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Ako sam dobro izracunao, to je oko 350e taj deo? Ja bih voleo da kupim uredjaj kao moje babe i dede i da traje decenijama. Polovan automobil bez nekog ulaganja je iluzija. Sa preko 2500 delova na njemu, nesto mora da se kad tad menja. C3 picasso je po meni odličan auto, i smatrao bih da je greska kupiti ga, ako se drugi prizvodjaci ne kvare. Auto je trosak, i danas luksuz. Neka te sluzi jos dugo
 
Na vrh