Loše ide prodaja knock senzora pa nije stigao prostudirati korelaciju benzin - oktani-kut paljenjaRusketa, on je gospodin, vidiš da ne zna kak motor radi i kak odredi oktanski broj
Loše ide prodaja knock senzora pa nije stigao prostudirati korelaciju benzin - oktani-kut paljenjaRusketa, on je gospodin, vidiš da ne zna kak motor radi i kak odredi oktanski broj
Bili ste u pravu. Po defaultu mi je bilo namješteno km/L, sad sam stavio L/100 i sve ponovno ima smisla. Potrošnja u petoj brzini pri 130km/h je bila 6.5-8.5Doduše nisam dirao postavke ni ništa nakon kupnje. Budem i to pregledao.
Suhe su, ali crne. Pa sam pretpostavio da ima nakupljene gareži.Hvala dragom bogu na tome.
Super izgledaju.
U redu, hvala na objašnjenju!Ma nije, to je oke.
Dok god je keramika tako smeđa, a po elektrodi i navoju ima malo gareži, znači da je smjesa dobra. Da je sve sivo/bijelo i suho, značilo bi da je siromašna, a da je sve baš crno i "mokro", da je bogata.
Prihvatio sam to da. Mijenjat ću češće zbog lanca i tjt. Ionako to sam radim, nije mi problem dat 50€ na ulje i filtere. A za ostalo ćemo vidjeti eto, htio bi barem dvije rege odvozit bez nekih pretjeranih problema i tjtGledaj, ovako ti stoje stvari a ti to sad prihvati ili ne. Kupio si govno od auta tj motora, dok ga trebaš vozi ga i nemoj se zamarat glupostima tipa kako izgleda svjećica. Dok nema check engine lampice samo ga gasiraj, ulje će ti trošit i bitno je samo da ga ima, bacanje para na neka fensi ulja ti također nema smisla. Nađi nešta najjeftinije na trižištu u varijanti 5w 40 i sipaj kad treba, možeš i promjenit na 15 tisuća (više radi filtera nego ulja). Sve drugo će ti pojest živce i novčanik.
Ulje mjenjaš htio ti to ili ne, komplet svakih 5 tisuća km. Za lanac ti to nema nekog prevelikog utjecaja, lanac se može malo rastegnut, veći problem su plastične vodilice koje pucaju zbog vremena i ciklusa grijanja i hlađenja i tu ti je jedina preventiva zamjena, ali kao što sam već naveo mislim da ti se to ne isplati.Prihvatio sam to da. Mijenjat ću češće zbog lanca i tjt. Ionako to sam radim, nije mi problem dat 50€ na ulje i filtere. A za ostalo ćemo vidjeti eto, htio bi barem dvije rege odvozit bez nekih pretjeranih problema i tjt
Samo redovno servisiraj i dogurati ćeš do 200 000 km.kupljen sa 96k na satu, ja sam napravio 98500 do danas
Vidio sam te plastične vodilice pri vrhu, kad sam skinuo poklopac. Mogu li se one ovako zamijenit ili je to kompliciran zahvat?Ulje mjenjaš htio ti to ili ne, komplet svakih 5 tisuća km. Za lanac ti to nema nekog prevelikog utjecaja, lanac se može malo rastegnut, veći problem su plastične vodilice koje pucaju zbog vremena i ciklusa grijanja i hlađenja i tu ti je jedina preventiva zamjena, ali kao što sam već naveo mislim da ti se to ne isplati.
Aha, okej. Sad zvao dva servisa, ni jedan ne radi veliki servis na ovim motorima. Doduše, zvao sam čisto informativno da vidim kolike se cijene kreću, ali izgleda da se treba riješit ovoga auta što bezbolnije.Ta na vrhu je manji problem, problem je kad se odlomi rub na onim dugačkima koje idu praktički od bregaste do radilice. Tada lanac struže po metalu ili klapara po nečemu po čemu stigne. Ne sekiraj se dok je tih.
Koliko si platio taj auto?Aha, okej. Sad zvao dva servisa, ni jedan ne radi veliki servis na ovim motorima. Doduše, zvao sam čisto informativno da vidim kolike se cijene kreću, ali izgleda da se treba riješit ovoga auta što bezbolnije.