Loše ide prodaja knock senzora pa nije stigao prostudirati korelaciju benzin - oktani-kut paljenjaRusketa, on je gospodin, vidiš da ne zna kak motor radi i kak odredi oktanski broj
Loše ide prodaja knock senzora pa nije stigao prostudirati korelaciju benzin - oktani-kut paljenjaRusketa, on je gospodin, vidiš da ne zna kak motor radi i kak odredi oktanski broj
Bili ste u pravu. Po defaultu mi je bilo namješteno km/L, sad sam stavio L/100 i sve ponovno ima smisla. Potrošnja u petoj brzini pri 130km/h je bila 6.5-8.5Doduše nisam dirao postavke ni ništa nakon kupnje. Budem i to pregledao.
Suhe su, ali crne. Pa sam pretpostavio da ima nakupljene gareži.Hvala dragom bogu na tome.
Super izgledaju.
U redu, hvala na objašnjenju!Ma nije, to je oke.
Dok god je keramika tako smeđa, a po elektrodi i navoju ima malo gareži, znači da je smjesa dobra. Da je sve sivo/bijelo i suho, značilo bi da je siromašna, a da je sve baš crno i "mokro", da je bogata.
Prihvatio sam to da. Mijenjat ću češće zbog lanca i tjt. Ionako to sam radim, nije mi problem dat 50€ na ulje i filtere. A za ostalo ćemo vidjeti eto, htio bi barem dvije rege odvozit bez nekih pretjeranih problema i tjtGledaj, ovako ti stoje stvari a ti to sad prihvati ili ne. Kupio si govno od auta tj motora, dok ga trebaš vozi ga i nemoj se zamarat glupostima tipa kako izgleda svjećica. Dok nema check engine lampice samo ga gasiraj, ulje će ti trošit i bitno je samo da ga ima, bacanje para na neka fensi ulja ti također nema smisla. Nađi nešta najjeftinije na trižištu u varijanti 5w 40 i sipaj kad treba, možeš i promjenit na 15 tisuća (više radi filtera nego ulja). Sve drugo će ti pojest živce i novčanik.