Istina, ne bi imao nista protiv, mislim da mu bolje stoji nego crna, a daleko bolje od crvene. Ali mi se nije dalo čekati 3 mjeseca... Za 5 godina vratim ovog, i kupim novi C4 u shark sivu

Htio sam eventualnu i 112Ks, ali mi se nije dalo 7500 Kn za nesto sto mogu napraviti za 200€ (cim istekne garancija). A i nisu mi ni ponudili, ne vjerujem da su ih imali na lageru.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neznam koliko ti je pametno čipovati motor.Èitao sam da to nije preporučljivo a smanjuje i vijek trajanja motora.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jesam, super stvar... Beskorisna po zimi, jedva čekam ljeto

Za crvenu boju, prvo pogledaj u zivo kako izgleda, ja sam se razocarao.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potpisujem.Isto sam vidio u živo auto s crvenom bojom i ostao sam razočaran.Auto je bio prljav pa sam iz toga razloga bio rezerviran, ali takav tek izgleda loše.I žena mi se je složila da je boja razočaravajuća pa smo bili sretni što smo izabrali shark.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja sam uzeo na 5 godina, ucesce je bilo nepunih 20%, kamata 4% (EKS 6%)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobro došlo PSa financiranje.Èitao na forumu kod kupnje novog megana da trošak kredita na pet godina na 100000 kuna skoro 40 000 kuna.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da sam narucivao, uzeo bi bijelu...