Da trgujem energijom, prvi ne bih spustio cijene na račun nižeg pdva. ****ji ga, ako tržište dihta po toj cijeni, onda dihta.Ako trgovci ne pojedu smanjenje pdva kao inace
Ma katastrofa. Jer ajde da dida od 72 lagano taksi voza po gradu i pojača penziju tako, ali jebeni autobus iz Varšave do Međugorja, noću...na žalost , nije crnjak već istina .... realnost ..... neće mladi ljudi u vozače .... badava su smanjili starosnu granicu .... nek adekvatno ocijene posao vozača .... pa neće morati voziti starci .
a tko drugi bi vozio , kada nema vozača autobusa ? više ni Ukrajinci neće da voze gradske autobuse . ( barem ne ovdje u slovačkoj a koliko znam i češka i poljska imaju jednake probleme ) tako da dedica mora voziti ....Ma katastrofa. Jer ajde da dida od 72 lagano taksi voza po gradu i pojača penziju tako, ali jebeni autobus iz Varšave do Međugorja, noću...
Pa to i kažem, da. Ovdje se poslodavcu sigrno isplatilo uzeti vozača šta je u mirovini, pa na "pola radnog vremena". Star, nesiguran, ali jeftin. Putnike ko je*e kad jednom plate kartu.a tko drugi bi vozio , kada nema vozača autobusa ?
Ma bravoooo,eto vjeruj da sam to htio napisat i uzeo bih sebi Nivu Ladu sa plinomJa da imam 400tisuća prodao bi još kuću i auto i kupio neku brvnaru u prirodi i rekao zbogom brigama, stresu i ljudima (većini)
Ona kuća u šumici dolje kod Lađarske. To bi bilo 10/10 da nema šetača. Ali u šumi doslovno, nigdje ničega živog osim vjeverica, a praktički u centru grada, preko mosta.Ja da imam 400tisuća prodao bi još kuću i auto i kupio neku brvnaru u prirodi i rekao zbogom brigama, stresu i ljudima (većini)
Ja bi ipak negdje malo dalje, i tiše, možda VurotOna kuća u šumici dolje kod Lađarske. To bi bilo 10/10 da nema šetača. Ali u šumi doslovno, nigdje ničega živog osim vjeverica, a praktički u centru grada, preko mosta.