Neobavezni razgovori šŸ’¬

bjelivuk

Well-known member
UredniŔtvo foruma
Å”to konkretno u ovoj temi može nekome pomoći ? odgovori u stilu ... pogledaj ovo , proveri ono , uradi ovo .... bi imali smisla da je na kraju napisano Å”to konkretno je bilo uzrok disfunkcije zaključavanj

Politika uređivanja foruma, već viÅ”e od deset godina, je da se niÅ”ta ne briÅ”e. Cilj i nekakva misija, kad se ovo pokretalo, bilo je stvoriti praktičnu i pretraživu bazu iskustava i znanja. Mislim da su članovi foruma u tome uspjeli i svakodnevno uspijevaju. 90 posto tema s nekakvim upitima ima konačno rjeÅ”enje, a ovih 10 posto se ponekad, pa i nakon viÅ”e godina dopuni, jer netko izgugla, pa napiÅ”e svoje iskustvo. Konkretno, u onoj temi, možda netko već sutra, napiÅ”e kako je rijeÅ”io problem. Å to se tiče zauzimanja prostora na serveru, mislim da to nije neÅ”to oko čega bi se članovi trebali zamarati. Evo, ni ja se kao nekakav običan mod time ne zamaram. ;)

Ono Ŕto se briŔe s foruma su tri stvari:
1. Spam i neko prikriveno oglaŔavanje. Nula tolerancije. Npr. sad je novi trend da se ekipa iz raznih osiguranja registrira na forum pa prvi post i prvo Ŕto naprave jest da odu u temu "Iskustva s kaskom" ili nekom temom koja se tiče osiguranja, pa stave link na XY osiguranje i napiŔu "jao, ja sam baŔ super zadovoljan s XY i onda link". :D Valjda takvi misle da je ovo FB i da takve stvari prolaze.

2. Kad žustra rasprava eskalira u neke uvrede. To se, svi znamo, ovdje doista rijetko događa.

3. Eksplicitni "18+" sadržaji. S obzirom na to da je forum namijenjen Å”irokoj, općoj populaciji, pa su takve stvari, iz razumljivih razloga, na ovom forumu neprihvatljive. ;)

Ostale stvari ne briÅ”emo, već nastojimo sve skupa organizirati u smislenu cjelinu.
 

Brruno

Well-known member
Vidim VW logo svijetli s lijeve strane.
To svijetli joÅ” od 140000km
Znam, ja samo čekam antipollution.
Bilo do 350000 ,nitko nije reagirao ,pomalo se ugasilo na 400000

Vozio sam takav highline 2015, 2.0 170 ili 180 ks,ne sjecam se,jednom do beča i 2 puta 2.0 neki običniji s manje opreme140ks ili 150ks . IÅ”ao ko blesav , ali ovaj highline mi je ubio kičmu od Rovinja do Beča i to s pauzom u Zagrebu. Ova druga dva po Zagrebu komotno izbacuju kamenac iz bubrega. Ali da imaju prostora unutra i u gepeku, imaju. Otraga mjesta za visoke ljude,onako baÅ” putnička limuzina srednje klase. Njega sam pikirao dok ga nisam malo provozao pa sam ga elminirao. Da je malo ljepÅ”i iznutra i mekÅ”i /udobniji za vozit bio bi mi super auto. Ladice i sitnice bolje nego u C% gdje ni kavu ne mozes spremit nigdje osim ispod naslonjača koje je najdebilnije mjesto za stavit neko piće. I da,zvucna izolacija odlicna i u osnovnom modelu.
Nije ni čudo da im je propao forum. Ove dame znaju Ŕta je IN za voziti. :) Sigurno su i na HY/Kia forumu. :D

Ja bih rekao da je tu tata ovaj casino a ne auto :D
 

Franz

Well-known member
Je li ima u BiH za kupiti u dućanu plastičnih slamki? PreÅ”ao bih granicu i uzeo bih 2.000 komada. Hebali mater, kod nas viÅ”e nigdje nego ono papirnato smeće. Dva gutljaja i raspadne se, smrde, okus imaju po papiru.

I tu ekologiju nabijem. Je li zna netko kako je ekoloÅ”kije posjeći XY milijardi stabala viÅ”e za praviti papirnate tanjure, slamke? Vrećice papirnate pogotovo (u kojima ne možeÅ” niÅ”ta prenjeti do dućana) nego napraviti najlonsku koja se koristi i po 20-30 puta prije nego Å”to pukne.
 

Milosh

Test
Je li ima u BiH za kupiti u dućanu plastičnih slamki?
Ima

nego napraviti najlonsku koja se koristi i po 20-30 puta prije nego Ŕto pukne
95% vrećica u BiH je tako tanko da jedva izdrže od trgovine do kuće, i zato u roku od pola sata zavrÅ”e u smeću ili u prirodi, a s druge strane su tako jeftine da ih prodavci dijele bez razmiÅ”ljanja.
 

Franz

Well-known member
Sutra idem u Tvornicu Kulture u ZG, gdje da parkiram? Prioritet je dobrobit auta, ne mora biti besplatan parking.
Ima puno mjesta za parking u okolnim ulicama, ali su sva mjesta prilično uska, pa ako je za dobrobit auta, najbolje je u garažu. ImaÅ” dvije u blizini. Takoreći jedna do druge. Garaža Gorica i garaža Kvatrić (Kvaternikov Trg).
Na Kvatriću je garaža bolja. Šira, osvjetljena dobro i 24h pod dežurstvom.
 

Kanader

Active member
Ima li neka dobra duÅ”a koja bi mi preko broja Å”asije dala viÅ”e podataka o vozilu. U biti s obzirom da je u pitanju C5 možda ima neku opremu koju nisam ni skužio. I interesira me je ima hill holder pa da je možda deaktiviran ili ga možda uopće moja oprema nema
 

ivan222

Well-known member
UredniŔtvo foruma
Donator foruma
PoÅ”to se sada zatvoren pristup service.citroen portalu, neznam dali će ti netko pomoći... ali ovo pitanje možeÅ” komotno postaviti i ovlaÅ”tenom
 
Na vrh