Neobavezni razgovori 💬

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
što konkretno u ovoj temi može nekome pomoći ? odgovori u stilu ... pogledaj ovo , proveri ono , uradi ovo .... bi imali smisla da je na kraju napisano što konkretno je bilo uzrok disfunkcije zaključavanj

Politika uređivanja foruma, već više od deset godina, je da se ništa ne briše. Cilj i nekakva misija, kad se ovo pokretalo, bilo je stvoriti praktičnu i pretraživu bazu iskustava i znanja. Mislim da su članovi foruma u tome uspjeli i svakodnevno uspijevaju. 90 posto tema s nekakvim upitima ima konačno rješenje, a ovih 10 posto se ponekad, pa i nakon više godina dopuni, jer netko izgugla, pa napiše svoje iskustvo. Konkretno, u onoj temi, možda netko već sutra, napiše kako je riješio problem. Što se tiče zauzimanja prostora na serveru, mislim da to nije nešto oko čega bi se članovi trebali zamarati. Evo, ni ja se kao nekakav običan mod time ne zamaram. ;)

Ono što se briše s foruma su tri stvari:
1. Spam i neko prikriveno oglašavanje. Nula tolerancije. Npr. sad je novi trend da se ekipa iz raznih osiguranja registrira na forum pa prvi post i prvo što naprave jest da odu u temu "Iskustva s kaskom" ili nekom temom koja se tiče osiguranja, pa stave link na XY osiguranje i napišu "jao, ja sam baš super zadovoljan s XY i onda link". :D Valjda takvi misle da je ovo FB i da takve stvari prolaze.

2. Kad žustra rasprava eskalira u neke uvrede. To se, svi znamo, ovdje doista rijetko događa.

3. Eksplicitni "18+" sadržaji. S obzirom na to da je forum namijenjen širokoj, općoj populaciji, pa su takve stvari, iz razumljivih razloga, na ovom forumu neprihvatljive. ;)

Ostale stvari ne brišemo, već nastojimo sve skupa organizirati u smislenu cjelinu.
 

Brruno

Well-known member
Vidim VW logo svijetli s lijeve strane.
To svijetli još od 140000km
Znam, ja samo čekam antipollution.
Bilo do 350000 ,nitko nije reagirao ,pomalo se ugasilo na 400000

Vozio sam takav highline 2015, 2.0 170 ili 180 ks,ne sjecam se,jednom do beča i 2 puta 2.0 neki običniji s manje opreme140ks ili 150ks . Išao ko blesav , ali ovaj highline mi je ubio kičmu od Rovinja do Beča i to s pauzom u Zagrebu. Ova druga dva po Zagrebu komotno izbacuju kamenac iz bubrega. Ali da imaju prostora unutra i u gepeku, imaju. Otraga mjesta za visoke ljude,onako baš putnička limuzina srednje klase. Njega sam pikirao dok ga nisam malo provozao pa sam ga elminirao. Da je malo ljepši iznutra i mekši /udobniji za vozit bio bi mi super auto. Ladice i sitnice bolje nego u C% gdje ni kavu ne mozes spremit nigdje osim ispod naslonjača koje je najdebilnije mjesto za stavit neko piće. I da,zvucna izolacija odlicna i u osnovnom modelu.
Nije ni čudo da im je propao forum. Ove dame znaju šta je IN za voziti. :) Sigurno su i na HY/Kia forumu. :D

Ja bih rekao da je tu tata ovaj casino a ne auto :D
 

Franz

Well-known member
Je li ima u BiH za kupiti u dućanu plastičnih slamki? Prešao bih granicu i uzeo bih 2.000 komada. Hebali mater, kod nas više nigdje nego ono papirnato smeće. Dva gutljaja i raspadne se, smrde, okus imaju po papiru.

I tu ekologiju nabijem. Je li zna netko kako je ekološkije posjeći XY milijardi stabala više za praviti papirnate tanjure, slamke? Vrećice papirnate pogotovo (u kojima ne možeš ništa prenjeti do dućana) nego napraviti najlonsku koja se koristi i po 20-30 puta prije nego što pukne.
 

Milosh

Test
Je li ima u BiH za kupiti u dućanu plastičnih slamki?
Ima

nego napraviti najlonsku koja se koristi i po 20-30 puta prije nego što pukne
95% vrećica u BiH je tako tanko da jedva izdrže od trgovine do kuće, i zato u roku od pola sata završe u smeću ili u prirodi, a s druge strane su tako jeftine da ih prodavci dijele bez razmišljanja.
 

Franz

Well-known member
Sutra idem u Tvornicu Kulture u ZG, gdje da parkiram? Prioritet je dobrobit auta, ne mora biti besplatan parking.
Ima puno mjesta za parking u okolnim ulicama, ali su sva mjesta prilično uska, pa ako je za dobrobit auta, najbolje je u garažu. Imaš dvije u blizini. Takoreći jedna do druge. Garaža Gorica i garaža Kvatrić (Kvaternikov Trg).
Na Kvatriću je garaža bolja. Šira, osvjetljena dobro i 24h pod dežurstvom.
 

Kanader

Active member
Ima li neka dobra duša koja bi mi preko broja šasije dala više podataka o vozilu. U biti s obzirom da je u pitanju C5 možda ima neku opremu koju nisam ni skužio. I interesira me je ima hill holder pa da je možda deaktiviran ili ga možda uopće moja oprema nema
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Pošto se sada zatvoren pristup service.citroen portalu, neznam dali će ti netko pomoći... ali ovo pitanje možeš komotno postaviti i ovlaštenom
 

Franz

Well-known member

Zar ovaj Pug 206 nema imobilizator? Vlasnica navodi da sumnja na neke klince, a čisto sumnjam da klinici imaju pro opremu za krađu il da profići kradu dvijestošestice. :(
 
Posljednje uređivanje:
Na vrh