što konkretno u ovoj temi može nekome pomoći ? odgovori u stilu ... pogledaj ovo , proveri ono , uradi ovo .... bi imali smisla da je na kraju napisano što konkretno je bilo uzrok disfunkcije zaključavanj
Politika uređivanja foruma, već više od deset godina, je da se ništa ne briše. Cilj i nekakva misija, kad se ovo pokretalo, bilo je stvoriti praktičnu i pretraživu bazu iskustava i znanja. Mislim da su članovi foruma u tome uspjeli i svakodnevno uspijevaju. 90 posto tema s nekakvim upitima ima konačno rješenje, a ovih 10 posto se ponekad, pa i nakon više godina dopuni, jer netko izgugla, pa napiše svoje iskustvo. Konkretno, u onoj temi, možda netko već sutra, napiše kako je riješio problem. Što se tiče zauzimanja prostora na serveru, mislim da to nije nešto oko čega bi se članovi trebali zamarati. Evo, ni ja se kao nekakav običan mod time ne zamaram.
Ono što se briše s foruma su tri stvari:
1. Spam i neko prikriveno oglašavanje. Nula tolerancije. Npr. sad je novi trend da se ekipa iz raznih osiguranja registrira na forum pa prvi post i prvo što naprave jest da odu u temu "Iskustva s kaskom" ili nekom temom koja se tiče osiguranja, pa stave link na XY osiguranje i napišu "jao, ja sam baš super zadovoljan s XY i onda link".

Valjda takvi misle da je ovo FB i da takve stvari prolaze.
2. Kad žustra rasprava eskalira u neke uvrede. To se, svi znamo, ovdje doista rijetko događa.
3. Eksplicitni "18+" sadržaji. S obzirom na to da je forum namijenjen širokoj, općoj populaciji, pa su takve stvari, iz razumljivih razloga, na ovom forumu neprihvatljive.
Ostale stvari ne brišemo, već nastojimo sve skupa organizirati u smislenu cjelinu.