Najave akcija i pogodnosti u salonima i servisima

Cale81

Well-known member
56 cilindara, 56 vt crpki, 7 intercoolera, a treba mu 600 l ulja i 6 crpki ulja za to sve podmazati...😜

Posljednje uređivanje:

drago_st

Well-known member
Donator foruma
Po kopči izgleda kao da je iz broda..mozda iz raketnih topovnjača? Oni su imali takve ruske motore..
Zanimljivo svakako

Cale81

Well-known member
Po kopči izgleda kao da je iz broda..mozda iz raketnih topovnjača? Oni su imali takve ruske motore..
Zanimljivo svakako
Nemoj tako "imali" IMAJU jos uvjek
Da zanimljivi, a tek za opsluzivanje i odrzavanje 🤔😁
Ali kako lipo zuje na full ahead 😊🤗

Posljednje uređivanje:

drago_st

Well-known member
Donator foruma
Haha,da jos imaju :D
Imao sam se priliku više puta voziti, samo sta nikad nisu sva 3 motora bila ispravna istovremeno..
Znam da su pokora za odrzavat i da im je radni vijek dosta mal---400-500 sati

Cale81

Well-known member
Haha,da jos imaju :D
Imao sam se priliku više puta voziti, samo sta nikad nisu sva 3 motora bila ispravna istovremeno..
Znam da su pokora za odrzavat i da im je radni vijek dosta mal---400-500 sati
Jako su specificni za odrzavanje, ali i relativno pouzdani u pravilnoj eksplataciji ( samo ih lozi i slusaj njihovo zvizdanje, i traju) ja ih vozio par godina sve ispravne full ahead 36cv 😎, nekad zbog ekonomije voze samo dva
Resurs je 2000 rh

gudelj

Member
Ja zaboravio na ovo :D

Nisu te gume, navodno je došao neki ful novi model za ovu godinu.
Ali hvala :)

Ja sam sebi za aute naručio sa impexautodijelovi svašta i sve je stiglo uredno i u roku dan-dva. I jeftino je, jeftinije nego sa "prijateljskim" popustima u trgovinama.

Znači meni je račun znao biti manji nego što su neki od dijelova, ali impex je i dalje jeftiniji.
Ove mozda? 😄

Prilozi

Cutac

Prèkaroš
E te! :D

Ali otkad sam riješio treskanje kotača, tj. otkrio da nije do guma, ovu sezonu još neću nove uzimati. Ajde samo informativno, koliko bi bile 4 te?

gudelj

Member
E te! :D

Ali otkad sam riješio treskanje kotača, tj. otkrio da nije do guma, ovu sezonu još neću nove uzimati. Ajde samo informativno, koliko bi bile 4 te?
725 kn kom

... Jel bila felga kriva ili je samo trebalo špur napraviti?

Na vrh