Jos najbolje da je FrancuzNjemac
Reparirani ili novi
Za u karterZa šta mu tačno ide 300 l ulja?
Jos najbolje da je Francuz
Inace ne radin MTU, ali ovo je uletilo za servis pa eto..
Ide 300 litara ulja, vec na tome se moze dobro zaradit, iako svu zaradu ce C6 posisat..
Uf dobar..daj malo više info..Za u karter
Ovo su moje bebe![]()
Nemoj tako "imali" IMAJU jos uvjekPo kopči izgleda kao da je iz broda..mozda iz raketnih topovnjača? Oni su imali takve ruske motore..
Zanimljivo svakako
Jako su specificni za odrzavanje, ali i relativno pouzdani u pravilnoj eksplataciji ( samo ih lozi i slusaj njihovo zvizdanje, i traju) ja ih vozio par godina sve ispravne full ahead 36cvHaha,da jos imaju
Imao sam se priliku više puta voziti, samo sta nikad nisu sva 3 motora bila ispravna istovremeno..
Znam da su pokora za odrzavat i da im je radni vijek dosta mal---400-500 sati
Ove mozda?Ja zaboravio na ovo
Nisu te gume, navodno je došao neki ful novi model za ovu godinu.
Ali hvala
Ja sam sebi za aute naručio sa impexautodijelovi svašta i sve je stiglo uredno i u roku dan-dva. I jeftino je, jeftinije nego sa "prijateljskim" popustima u trgovinama.
Znači meni je račun znao biti manji nego što su neki od dijelova, ali impex je i dalje jeftiniji.
725 kn komE te!
Ali otkad sam riješio treskanje kotača, tj. otkrio da nije do guma, ovu sezonu još neću nove uzimati. Ajde samo informativno, koliko bi bile 4 te?
Sve od navedenoggudelj je li u tebe u pitanju neki webshop, fizička trgovina s dostavom ili...?
Dobra cijena, korisno za znati, hvala!725 kn kom
... Jel bila felga kriva ili je samo trebalo špur napraviti?