neb se ja baš složil s tom izjavom :whistling:pa kad samo nas dvojica imamo ovdje ispravne citroene
neb se ja baš složil s tom izjavom :whistling:pa kad samo nas dvojica imamo ovdje ispravne citroene

Tlak manji od preporučenog, tlak viši od preporučenog i puknuće gume. Tolerancija na tlak je nekakvih 0,3-0,7 bara kada bi se najkasnije sustav morao oglasiti. Naravno, sustav bude javio i kad je senzor neispravan.Nisam ni znao da oni reagiraju i na smanjeni tlak, mislio sam da se oglase samo kad je guma prazna.
free photo hosting
img host
upload jpg
host imageMa od gnjofaAk je hrđav, mora da je od nekog Opela
več sam ja gledao i prije tehničkog su bacali po meni po propisu.na udaljenost od cca 35M svjetlo je bilo oko 80cm visine. a sad je na istoj udaljenosti gornja linija na oko 1,5M visine što znaći da direktno zasljepljuju vozaće.Na c4 su dobri jer su moji, kada stanem u garažu, upereni vodoravno u zid,
Neznam što im je da diraju ispravan svjetlosni snop. stani ispred nekog zida ili sl na cca 30M i vidi visinu gornje linije.Ja sam isto neki dan bio na tehničkom, i ista stvar, tamo mi je taj dečko šarafio i sad nakon toga imam dojam da previsoko bacaju...
definitivno ne bih bilo dobro sa xseonom.Nije ti riješenje xenon na dugo
Možda neki luđački jak LED :thinking:Pa bi ga klasično paljenje/gašenje u ulozi dugog svjetla brzo zeznulo, a i svjetlost nebi bila ''prava'' dok se ne ugrije.