neb se ja baš složil s tom izjavom :whistling:pa kad samo nas dvojica imamo ovdje ispravne citroene
neb se ja baš složil s tom izjavom :whistling:pa kad samo nas dvojica imamo ovdje ispravne citroene
Tlak manji od preporučenog, tlak viši od preporučenog i puknuće gume. Tolerancija na tlak je nekakvih 0,3-0,7 bara kada bi se najkasnije sustav morao oglasiti. Naravno, sustav bude javio i kad je senzor neispravan.Nisam ni znao da oni reagiraju i na smanjeni tlak, mislio sam da se oglase samo kad je guma prazna.
Ma od gnjofaAk je hrđav, mora da je od nekog Opela
več sam ja gledao i prije tehničkog su bacali po meni po propisu.na udaljenost od cca 35M svjetlo je bilo oko 80cm visine. a sad je na istoj udaljenosti gornja linija na oko 1,5M visine što znaći da direktno zasljepljuju vozaće.Na c4 su dobri jer su moji, kada stanem u garažu, upereni vodoravno u zid,
Neznam što im je da diraju ispravan svjetlosni snop. stani ispred nekog zida ili sl na cca 30M i vidi visinu gornje linije.Ja sam isto neki dan bio na tehničkom, i ista stvar, tamo mi je taj dečko šarafio i sad nakon toga imam dojam da previsoko bacaju...
definitivno ne bih bilo dobro sa xseonom.Nije ti riješenje xenon na dugo
Možda neki luđački jak LED :thinking:Pa bi ga klasično paljenje/gašenje u ulozi dugog svjetla brzo zeznulo, a i svjetlost nebi bila ''prava'' dok se ne ugrije.