Šta, auto ti puzi? ROFLE,viš Deda,a ja točim isključivo na OMV-u i nikakvih problema koje ti opisuješ nisam imal..mališa ide ko beba
Povlačim tvrdnju!Nigdje se spominje ovdje Petrol, zar ih nema? Kod Poreča ima jedna nova, točim u c3 i clio III TCE već cca. 5 tkm 95-icu, ne osjetim razliku -- za sad!
Pa o tome ja i pričam, oktanska vrijednost je vrijednost stabilnosti i ujednačenosti eksplozije, te zbog toga prema ADAC-u ništa ne znači ova 2 oktana više za rad suvremenih motora.Nije stvar u oktanima nego kvaliteti goriva.Nije zato gorivo bolje ili jače ako je veći oktanski broj.Po tome bi auto na plin išao ko Tomahawk jer plin ima oktansku vrijednost 120
nemojte se zamarat s glupostima na koje nemozete utjecat, tocite i gas....
Ja koristi Q10 enzime koji mom motoru daju mladolik izgled.piše nešto Q itd
to se puno organizama trebalo raspast za ovolko crne tekućinejoš uvijek je to samo derivat crne tekućine nastale od raspanutih organizama
još ćeš od starog auta napraviti novi ako koristiš previše Q10 enzimaJa koristi Q10 enzime koji mom motoru daju mladolik izgled.
to su isto lovacke price da je nafta nastala od trupala ROFLto se puno organizama trebalo raspast za ovolko crne tekućine![]()