Znači HDI motori su kvalitetniji od benzinaca??ili??
1587 tih 4 osobe jel su to dizelaši ili benzinci??

Jako sam zadovoljan.Na početku dok nisam prokužio kako diše auto imao sam sitnih problema ali sada je sve u najboljem redu.
ha ono: nemam baš neki uzorak, ali ispada da da, da su dizeli bolji.
vidio sam više od jednog službenog C3 1.4HDi sa preko 300 tisuća km, ovdje kod mene su dosta na cijeni takvi i obično stvarno duraju puno km. više su "poštovani" nego konkurencija, ali uglavnom samo dizelaši.
ali ako si pegula, nema ti spasa - onda si pegula i auto će te gnjavit.
primjer iz iskustva: frend i ja smo kupili skoro potpuno iste aute u razmaku od tjedan dana, u istom salonu (na viškovu). oba 1.4i, znači benzinci. meni prdnuo injektor nakon 300 km, i par puta mi se zamastilo ono kod klapne od gasa pa je palio grešku. i to je to u malo manje od 4 godine i 60k km. inače bi ga prodao sigurno, a ne vozio po evropama.
njemu su valjda pol auta u garanciji promijenili, od injektora do bizarnih stvari, panti od vrata, akumulatora i ne znam šta sve ne. logično - nije bio baš sretan, ali ipak mislim da tog i sad uredno netko iz njegove familije vozi po riječkoj okolici.
drugi primjer ni toliko ilustrativan jer su polovni u igri, ali frend i ja kupimo svako svog prastarog punta. ja platim 3 puta manje para i ne kvari se, a on ... utoči još duplo više love u auto nego šta je dao za njega i svejedno mu pije vodu...
više sam zadovoljan sa novijim 1.6HDi nego šta sam bio sa onim. iako nije pravedna usporedba, nije samo motor, nego puno sitnica: bolje kočnice, bolje gume, tempomat...