Marko
Well-known member
Teoretski primjer je to. Da te nadopunim - ak je te sve nekretnine stekao muljažom i bez dokaza - mogu mu uselit familiju i nek se još brine za njih! Ako je kuću/kuće stekao na način kaj je išao na dva faksa, kao šmrkljivi radio u nekom laboratoriju od jutra do mraka i ima platnu listu i ima "račune" - onda bogami more reći državi kak si i sam rekel - nek odj...Hajdemo onda ovako, zamisli naprimjer da ti jednog dana na vrata pokuca "predstavnik" naroda ove države i kaže: ccccxm, imate doista veliku i lijepu kuću/stan, no za vas je to previše i mi ćemo sada u polovici vaše kuće/stana zbrinuti jednu obitelj koja nema krova nad glavom... Vjerujem da bi poslao tog čovjeka u krasan k. i rekao to je MOJE.
Primjer 2. :
Ak se zna da uprihodiš recimo 3500 kn mjesečno - a s druge strane se špičiš s novim autom , novim ajfonom, stanom kvadrature ohoho kvadratnih metara ilitiga penthausom, trošiš ko pijani miljarder... E onda si izvrstan materijal za revizore i inspektore, poreznu upravu koji bi trebali takve "pregledati" jer ak se zna spomenuta suma mjesečne zarade onda znači da si nekaj nekome maznul u krajnjem slučaju prati se trag novca i dojde se do onoga koji ti je "pogodovao" u nekom "poslu".
Jutro je valjda ste me shvatili kaj sam htel reći...