Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
prosvjedi NYC iz prve ruke
UPOZORENJE: UZBUDLJIV VIDEO!
Slobodna zemlja, tojest FREE COUNTRY, kako je amerikanci ponosno nazivaju, di vlada "sloboda govora", a di istodobno policija vata nenasilne građane jer se protive političkom i ekonomskom poretku.

Šta možemo zaključiti? Da je Demokracija isti vrag ka i komunizam i fašizam. Prdni protiv sistema i ideš u pržun.

Jesi gleda možda Zeitgeist. Sad je nedavno izaša i treći nastavak. Ne tribaš ga ni skidati. Ima ga na Vimeu, al normalno nemaš tamo HRV titlove.

ExOduS442xb

Racing
Jesi gleda možda Zeitgeist. Sad je nedavno izaša i treći nastavak. Ne tribaš ga ni skidati. Ima ga na Vimeu, al normalno nemaš tamo HRV titlove.
Majke mu i 3 je izasao? Kud već pa tek sam drugi skinio:D
Idem i ja skinit, prvi je bio prezanimljiv.:weeabooface:

Ameri su najveci fašisti na planetu, bas njih briga za narod, pare care samo pare ;)

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
I understand that this is not for everyone, but I think everyone should see this. Even if you think it is a load of crap, it's important that you form your own opinion based on the facts that are presented in this documentary, and then tell all of your friends to go see it.It's important that we remain critical, ask questions, and don't lap up everything that's presented to us in the news or by the people that represent us

http://www.rottentomatoes.com/m/endgame-blueprint-for-global-enslavement/

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Orwellova 1984 se polako dovršava. Iduća etapa je valjda implementacija u drveće. :)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Ta4NjJw-gVc[/ame]

Marko

Well-known member
Iduća etapa je valjda implementacija u drveće.
Nek se sam ti smradovi koji to potiču i financiraju napuše falusa i nek prestanu s tim špijuniranjem maltretirati narod! Mogli bi takve kamere na oblake postavit - bar bi znali dok im se otme avion to bi im bilo korisnije!

Gladaš to, gledaš kak ugrađuju čipove u ljude, gledaš kaj rade s telefonima, s bank. karticama, fukbukom, itd. - a s druge strane gledaš kak je zatupljena masa uzbuđena kaj more participirati u tzv. "novim" tehnologijama, svi šlagirani - "...Joj pa daj i mene špijuniraj, imam friške gaće i upravo serem na wc-u..." , a drugi lajka s pitanjem "Je trdi?"

BMK

Dalibor

Dado Tornado
jones je malo razvukao onaj dio o Bilderberg grupi ali nekome kome je sve to novo vjerujem kako bude interesantno.
drugi dio više mi je zanimljiv.
nisam do sada čuo kako je eugenika otišla toliko daleko sa implementacijom u svakodnevni život, film zanimljivo i istinito priča o njoj, kao i o vezi najbogatijih sa hitlerom, svjetskim ratovima i eksperimentima na ljudima.
dobro je objašnjeno i o književnicima ko što je huxley i hitlerovim znanstvenicima...
lijep dokumentarac.

Dalibor

Dado Tornado
doktrina šoka - naomi klein
foršpan:

cijeli film:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=7iW1SHPgUAQ"]http://www.youtube.com/watch?v=7iW1SHPgUAQ[/ame]

Dalibor

Dado Tornado
radi se o tome kako je kapitalizam bez kontrole zavladao svijetom.
i kako je isti obrazac za sve "razvijene" ekonomije svijeta.

priča se fokusirala na ekonomistu miltona freidmena, i njegove teorije koje su (najčešće nasilnim metodama) postale opće prihvačen način funkcioniranja ekonomija svijeta.
fokusirali su se na slučaj chile, argentine, rusije, i amerike nakon 11.9.
CIA je sredinom stoljeća razvila teoriju kako pojedinci i narodi, kada povrgnuti šoku, postaju vrlo podložni utjecajima (stvaranju novog načina ekonomije).

u priči se ne spominje bilderburg, trilateralna komisija, engleska/američka centralna banka i sl., ali ako znaš pozadinu funkcioniranja svijeta od kada postoji novac, ovo će ti se odlično uklopiti u pozadinu načina funkcioniranja ekonomija jakih država zadnjih 50 godina.
i zaista je za zapitati se što to ima zajedničko ekonomist milton freidmen, CIA, ruski predsjednici, regan, tacher, i vojni diktatori u južnoj americi 70tih godina prošlog stoljeća...

teško se ne oteti dojmu kako postoji neki master plan za svijet iza svega toga.
zanimljiv dokumentarac!

ccccxm

New member
Nažalost svijet je od samih početaka funkcionirao nasilno.Èinjenica je da je čovik beštija koja je strahovito sklona užicima i lagodnom životu.Istina ne svi ali pojedinci su spremni žrtvovat rođenu majku da bi im bilo lakše.Nema sile u povijesti čovječanstva koja nije funkcionirala na dva načina robovi i bogati nekad i danas sve je ostalo isto.Naravno da je to master plan nažalost večina nas u tome su robovi i žrtve.Bilo fizički bilo psihički.Bogati neče dozvoliti nikakav napredak ili oblik socijalne pravde ,zato banke i upropaštavaju svit i radničku klasu.Jer dovoljno je samo imati onoliko robova koliko če ih moči održavati bogatstvo svjetske elite.Ovi ostali če biti uništeni na sve moguče načine ,recesija ,novi virus,nezaposlenost,sve su to elementi koji malog čovika koji se u njima nađe sjebu totalno u mozak a kad čovik pukne onda postaje društveno neprihvatljiv.Automatski nije u stanju održavati normalan život školovati dicu itd.Išto onda imamo jednu po jednu razorenu obitelj dicu bez budučnosti.I nakraju bogatune koji ne moraju brinuti da če ih tvoje dite sutra ugroziti svjom pameču ili radom iz prostog razloga jer ni da oče nema šansu u životu.Èinjenica je da je ovaj planet več sad tisan što se tiče i broja ljudi a i resursa koji se nenormalno troše,u svemu tome če nažalost opet nasilje odigrati ulogu i pomeni čovik ne triba umrit da bi iša u paka.Sad su več neka mjesta na zemlji puno j od pakla.Zamislite samo dok san ja ovaj post pisa koliko je dice umrlo u svitu od gladi,a svako jutro ekipa u dučanu isprid moje kuče baci 10 kašeta kruva starog krafni itd a di je cila Hrvatska i razvijene zemlje.Svjetska kriza zanimljiv naziv!:oops:

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Reći ću šta mislin o ovome, samo ne bi volija da to ispadne ka neki napad na tebe osobno. Govorin općenito.

Zamislite samo dok san ja ovaj post pisa koliko je dice umrlo u svitu od gladi,a svako jutro ekipa u dučanu isprid moje kuče baci 10 kašeta kruva starog krafni itd a di je cila Hrvatska i razvijene zemlje.
Šta ti i ja možemo napraviti za dicu afrike? Ništa. Oće li njima pomoći ako nas dva izdemo nasilu taj suvi kruv umisto da ga bacimo? Neće. Oće li oni izist taj suvi kruv kad bi im ga poslali? Neće.

Te priče di jedni bacaju sipzu dok drugi imaju grčeve od gladi u nekom javnom diskursu u meni bude dojam licemjerja. Istog onog di na 060 brojeve za humanitarne akcije iđe i ona morbidna stavka "plus PDV". Ajte, molin vas...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh