Innuendo by Liberty

liberty

Well-known member
prodaja skutera je išla savršeno
prvo sam lupio cijenu za koju sam mislio da je visoka....kad ono nije, na oglasnicima svi polovni koštaju kao da su novi....čudno
onda sam naknadno skužio da prednja msaka ima doslovce rupu na sebi i da je odlomljena ručica kočnice i da je još nešto pogrebano
pa uzeo u obzir da taj skuter nije nikome atraktivan osim meni i dedekima s gebisom i jajcima koja vise do koljena
i uvidjevši da je mehanički održavan, da od sunca nije žmaren, da se lijepo vozi ingeniozno sam formirao cijenu na primamljivih nižih 1.250 EUR....snizio ja s 1.400 na 1.250 misleći da je to savršeno odmjerena cijena jer za takve na oglasnicima neki traže i po 1.700 EUR (oglašeni su od 2023. valjda)
a guume na njemu neistrošene čak niti ispucale...ali stare 8 godina....grom i pakao

došo čovjek mlad morao sam razmišljati da li je punoljetan (ima tricet godina manje od mene)
kupuje curi skuter = lijepo, romantično, ja svojoj ni kavu ne plaćam
ja rekao njemu (mislim da mu je 1.250 eur bilo prihvatljivo) - evo ti ga (nije pregovarao) za 1.100 EUR, kupi curi nove gume i daj joj novu ručicu kočnice
nisu ga mučila ni oštećenja ni ništa (a meni slabo od njih)

bio je drag, fin, kulturan, došao je s nekim ko se u to kuži, bili su zadovoljni viđenim
a ja primjetio da je odgojen i u ljubavi pa mu rekao - evo ti za niže da niti ne pitaš
ionako s njim ne možeš na zadnji (2 kw ima) niti ćete kamera slikati da voziš brzo (45 kmh je maksimala ako nisi veličine omanjeg nilskog konja poput mene)

prvi koji ga je pogledao je rekao da ga uzima....love story....

liberty

Well-known member
kvragu i taj narkoman Adblue
kaže mi da ima za 6.500 km
i da nadolijem 4,25 do 5,00 litara
ja uzmem kanistar od 5 litara, dodam aditiv i prvi put u životu idem ulijevati Adblue
ulijem nekih 4,90litara (ostalo malo u kanistru, malo se izlilo dok sam mučkao aditiv)
kad vidim da kaplje pored stražnjeg kotača ispod blatobrana
sad da li taj Adblue ima odušak, da li sam ja prenaglo točio, da li mi je pobjeglo sa strane ili nije.....ne znam
mislim da sam točio polako i da mi nije pobjeglo sa strane
ali usro sam se tog govna
isprao auto, malo s minivošem prošao i ispod auta
i Adblue senzor je odmah pokazao da ga sad ima za 12.000 km
ali kako znam da nije dobro prenapuniti Adblue, ali da je korisno da je pri vrhu....usrao sam se (i još sam usran)
piše da mogu točit max do 5 litara, točim toliko i opet....jbg ništa ne prođe kako spada
izdvojiti ću iz mirovinskog fonda 2.000 EUR za opravke Adbluea i to je to.....

liberty

Well-known member
trebalo je sporije nadolijevati
nadolit 2 litrice, pa ga tetošiti i pustiti da se odmori pola minutice
pa onda još 2 litrice pa odmor
jer jadan stvorio mu se zračni džepić ja je onda moral se zagrcnut i ispljunut van
a onda poslije malo liktati da izbaci i zrakić koji mu je ostao u njegovom dubokom grlu

koji loš sistem.....nadotakanje 0 bodova....uopće nisam brzo dotakao, ali eto....beba se zagrcnula...

Phantom

Drajver
ja sam točio ponoći, pola prosuo 😂, uglavnom ako ne operes dobro zna ti razjedat auto lak tako da moj savijet fino s krpom obrisi...nadam se da si dosuo adblue s aditivima...
a zanimljivo je da nisam palio mk8icu 10 dana vozim treci auto clia bencinera jos kad dam prozore dole ko da vozim RS i udisem miris benzina😀

Na vrh