Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)
Evo ja sam malo prije razgovarao sa Zlatkom iz motela,pa je situacija ovakva: najbolje da nitko ne luta nađemo se u motelu Vidikovac,oko 14h,to je onaj poznati motel na staroj cesti,prije spuštanja za grad.Tko dolazi starom cestom iz smjera ZG,kod skretanja za Vrbovsko produži ravno za RI i vidjeće ga slijeve strane.Ko dolazi RI nalazi se s desne strane prije spuštanja za Vrbovsko.Tko će doć autoputem penje se na staru riječku cestu i skreće za RI.Odma ćemo se tamo dogovoriti tko će s kim u kojoj sobi spavati.
Roštilj će nam osigurat,ja ću uzet plin,da ne vućemo drva i ne petljamo s nekim malim roštiljima.Meso moramo kupiti ovdje jer Zlatko veli da tamo to nemamo gdje kupiti,oni isto kada trebaju nešto više idu u šoping u veće gradove.
Gdje ćemo se stacionirati dogovorit ćemo se tamo jer ima više mogućnosti,bliže dalje,ljepše.Ako bi htjeli ići u to njihovo lovačko društvo morali bi platiti ukupno 200 kn i to je je blizu,neka 2km.Ako to nećemo ima nekih 10km dalje isto natkriven teren,livada i to i to ne treba platiti.Tako da možemo o svemu odlučiti kada se svi skupimo tam

d motela odemo zajedno na Kamačnik i poslije odemo na tu lokaciju gdje odaberemo..Dakle ja ću uzet bocu plina,dvadeset kruhova.Meso ćemo kupiti ja i Mirda u zg.Ajd da netko uzme neke plastićne tanjure,čaše i pribor.
Uzmite si obavezno sklopive stolice i jedno dva stolića,a ostalo oni koji misle kampirat znaju kaj im treba.
Moj mobač 091 1599 955