I. CFHr susret, izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

gox

New member
Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Ak se nekom da, neka se zaleti u VG po ćevape i pljeskavice, garantirano ODLIÈNE! Dilmar se zove firma i bave se samo tim mesom za roštilj. Probao sam pljeskavice, ćevape i ražnjiće i mogu ih samo preporučit! Ako bi netko išao po to, mogu s njim, nije problem ;)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Ovak..c5dr mi je rekel da trebamo racunat otprilike na pol kg mesine po covjeku..
A jel ima kakva mesnica tam u Vrbovskom? Tak da ne moramo vuc to sa sobom.. Jer kak dofurat to meso i u cemu,a da se ne pokvari do popodne??:whistling:

deda

New member

Problem je u tome kaj meso za roštilj moraš napacati prije,jer ovak odma na vatru,bude ko drvlje.Jedino da ga kupimo pripremljenog za roštilj, već u trgovini.Naravno to je onda skuplje.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Je,a kaj sad..skuplje-skuplje,jbat ga! A u cemu bumo furali tu mesinu? Nisu to dva cevapa i dve pljeske..to je 5-10 kg mesa!

deda

New member

Ja imam onaj bauljavi frižider za auto kaj hladi do +5 niže nemre,kaj ja znam kolko stane,valjda 5kg.On može poslužiti da se nemre meso pokvarit,sad kada bi imal još netko jednoga bilo bi dosta.

deda

New member

Ma kupićemo ujutro sve kaj treba i vi koji idete s autima koji imaju klimu neće biti problema.A u ostalom tamo ćemo aute ostaviti u hladu.Nego onda kakav je dogovor: 9h na parkingu Bile kod rotora u Remetincu ili negdje drugdje.Bilo bi možda dobro kod Plodina kraj Arene,pa odemo kod njih kupiti sve,a jde dajte ideje.A da jel nosim bocu plina,ili drva za roštilj?

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Deda,kaj nije to prerano? Ak ocemo da se tam najdemo pol 2 -2
Uostalom iz Zg,kolko kuzim idemo samo ti i ja..

skafetin

New member

Ma kupićemo ujutro sve kaj treba i vi koji idete s autima koji imaju klimu neće biti problema.A u ostalom tamo ćemo aute ostaviti u hladu.Nego onda kakav je dogovor: 9h na parkingu Bile kod rotora u Remetincu ili negdje drugdje.Bilo bi možda dobro kod Plodina kraj Arene,pa odemo kod njih kupiti sve,a jde dajte ideje.A da jel nosim bocu plina,ili drva za roštilj?
deda bilo bi dobro da je poneseš jel ja iman male roštilje za drva ili bi ponija gradele ali to je sve minijaturno onda jel vi riješavate meso:confused:

deda

New member

A kaj Salle nejde?Dobro, možemo i kasnije.Kolko nas sad na kraju bude uopće išlo?Kako onda da znamo koliko ćega ćemo uzet?

skafetin

New member

A kaj Salle nejde?Dobro, možemo i kasnije.Kolko nas sad na kraju bude uopće išlo?Kako onda da znamo koliko ćega ćemo uzet?
ma uzmete uvik više neće se bacit sigurno;)

ExOduS442xb

Racing

Pa na stranicama od turisticke zajednice Vrbovsko pise da ima 6100 stanovnika, onda imaju sigurno mesarnicu (99%) a ako ništa, morat cemo nešto ulovit, Skafetin pofuraj kakav harpun za svaki slucaj :D

btw: ja imam prijenosni fridž, tj. sandukić u koji se nakrka onih posuda pa drže temp, staro skoro koliko i moj auto ali funkcionira sve kak spada, samo nezz od kakve sam pomoci u Rijeci :S

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Ja sam 100% siguran da imaju bar jednu mesnicu :whistling:

Kolko nas sad na kraju bude uopće išlo?
Prijavljeni:
Deda+1,1587 VTS+1,Darja+1,skafetin+1,mirda+1,Exodus..
Još su rekli i Petey,dado8 i saxovtr da budu došli :confused:
tak da racunajmo na jedno 15-ak ljudi :whistling:,a možda se još netko odluči i dođe :cool:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Škaf,mislim da je to TO :whistling: ko misli dojti to je i javil ;)

Nego recite vi meni kaj bumo za mesinu ??
Deda,reci koju pametnu :D

deda

New member

A,niš najdemo se prije polaska kod Plodina,kod Arene i idemo kupiti kaj treba,kaj sad drugo možemo.Biće nas negdje oko 16 ukupno,zememo oko 10kg svakakve mesine,kruha ,luka i nekaj cuge,malo soli da ne boli.E sad od pribora da ćujem tko će što donjeti,da ne nosimo po duplo ili da nešto ne ponesemo pa bude nam falilo.

1587 VTS

New member

Ljudi ja vam ne mogu puno pomoc, u mom autu ide nas 4, nemamo prostora ni za kutiju cigara viska LOL Dio stvari nam ionako ide sa skafom :D

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh