I. CFHr susret, izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

ej,deda,a da kontaktiraš onog Zlatka iz motela,pa da ga pitaš jel imaju oni tam di mesnicu i jel se može kupit mesina za roštilj :confused:

deda

New member

Sutra ćemo se ćut,zbog svega da definiramo,pa ću ga pitati,znam da ima tamo neko kaj dela kobase i te drangulije,pa možda da nam sklepa kakvo meso,a mi samo platimo i na roštač metnemo,bumo vidli.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

To bi bila ideala ;) da se ne zajebavmo s pitanjem oće nam se pokvarit il ne..
Kaj bumo u biti uzimali za roštilj ? po meni je najbole čevape,pljeske i recimo roštilj kobase :confused: mislim da nema smisla uzimat vratinu i tak nekaj jer se to mora pacat prije..

Ja sam uvjeren da imaju mesnicu tam 100 % ;)

skafetin

New member

I like this ;) mesnica mora da postoji ali to je lokalna sta bi 1587vts reka biće imaju 3 ćevapa i dva šnicela a kad mi nagrnemo :confused::confused:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Pa,zato bu deda kontaktiral tog Zlatka,pa mu može dat tel.broj mesara da se moremo raspitat i da moremo naručit :whistling:
a i ne vjerijem da imaju sam 3 čevapa..pa tamo živi prek 6 iljad stanovnika

deda

New member

Da sa svim manjim mjestima i selima posvuda okolo,a sam grad je mali.

1587 VTS

New member

Ajmo potvrdit plan :D

1. Kad se nalazimo u Vrbovskom? (moj prijedlog je 14 sati)
2. Sta smo rijesili za meso?
3. Sta je s priborom koji je Deda spominjao, ko sta nosi?
4. Pice svaka ekipa nosi sa sobom.
5. Osim prikladne odjece jel ima jos nesto sta je preporucljivo nosit?
6. Bilo bi dobro razmijenit brojeve na p.p. da mozemo bit u kontaktu i da se lakse nađemo svi skupa ako bude kakvih problema u snalazenju :)

deda

New member

Evo ja sam malo prije razgovarao sa Zlatkom iz motela,pa je situacija ovakva: najbolje da nitko ne luta nađemo se u motelu Vidikovac,oko 14h,to je onaj poznati motel na staroj cesti,prije spuštanja za grad.Tko dolazi starom cestom iz smjera ZG,kod skretanja za Vrbovsko produži ravno za RI i vidjeće ga slijeve strane.Ko dolazi RI nalazi se s desne strane prije spuštanja za Vrbovsko.Tko će doć autoputem penje se na staru riječku cestu i skreće za RI.Odma ćemo se tamo dogovoriti tko će s kim u kojoj sobi spavati.
Roštilj će nam osigurat,ja ću uzet plin,da ne vućemo drva i ne petljamo s nekim malim roštiljima.Meso moramo kupiti ovdje jer Zlatko veli da tamo to nemamo gdje kupiti,oni isto kada trebaju nešto više idu u šoping u veće gradove.
Gdje ćemo se stacionirati dogovorit ćemo se tamo jer ima više mogućnosti,bliže dalje,ljepše.Ako bi htjeli ići u to njihovo lovačko društvo morali bi platiti ukupno 200 kn i to je je blizu,neka 2km.Ako to nećemo ima nekih 10km dalje isto natkriven teren,livada i to i to ne treba platiti.Tako da možemo o svemu odlučiti kada se svi skupimo tamo_Od motela odemo zajedno na Kamačnik i poslije odemo na tu lokaciju gdje odaberemo..Dakle ja ću uzet bocu plina,dvadeset kruhova.Meso ćemo kupiti ja i Mirda u zg.Ajd da netko uzme neke plastićne tanjure,čaše i pribor.
Uzmite si obavezno sklopive stolice i jedno dva stolića,a ostalo oni koji misle kampirat znaju kaj im treba.
Moj mobač 091 1599 955

skafetin

New member

Ovako ja iman plastične čaše vina 2l bilo 2l crno maslinovo ulje pivo karlovačko 10kom (velike) 4 litre soka i 2l kole te tanjure plastične ako jos šta triba javite:p

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

A ja mislio one od dvi litre :hm:
a jel imaš i onaj plastični pribor (vilice,noži) ? uz ovo šta si nabroja..

1587 VTS

New member

Odlicno. Onda skaf ima plasticne tanjure (Sta je s priborom? :confused: Imas i to il da ja kupim?), ja cu popodne kupit jos plasticnih casa. Meso, kruh, plin i ostalo onda uzimaju Deda i Mirda pa cemo tamo rijesit troskove.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Evo,deda i ja dogovorili sve :cool:
još jedna preporuka-uzmite si neke sendviće il tak nekaj,da nebi umrli od gladi dok roštilj nebu gotov :whistling::D,jer od hodanja se propisno ogladni,a Bogami i ožedni :p

ako ima još neko neodlučan jel bi došel il ne: svi su dobrodošli ;)

skafetin

New member

A ja mislio one od dvi litre :hm:
a jel imaš i onaj plastični pribor (vilice,noži) ? uz ovo šta si nabroja..
a joj to neman nisan kupija noževe ću ponit iz kuće a 1587vts ti uzmi perune

deda

New member

Noževi takz. čakije trebaju samo za rezanje kruha i luka,ostalo ko carevi,prstima.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh