Grand spacetoure 1.6, 120, 2019

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Pred malo vremena mijenjana pumpa aditiva. Danas greška pročišćavanja adblue. Pretpostavljam pumpa adblua. Ide isključivanje i gotovo.
Koja greška, nadam se da je uopče trebalo mijenjati pumpu aditiva. Kontam da je uvijek neka glupost. Baš sam kod prijatelja u radioni, nedavno imao slične probleme....,dodali aditiv u AdBlue. Nikakvih problema više nema. Htjeli skidati tank, mijenjati senzor, itd. Na kraju pretpostavljamo bilo nešto vezano za niske temperature. Isključi i EGR isto odmah

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Pogasi sve, ebala ih ekologija kad ne mogu napraviti sistem koji je dugotrajan. Neka Citroen snosi trošak svake zamene, pa bih lako poštovao ekologiju

nero81

Well-known member
Donator foruma
Pretpostavljam da je jeftinije ugasit adblue nego nešto popravljati. Gašenje EGR I zatvaranje ne utječe na tehnički pregled?

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Pretpostavljam da je jeftinije ugasit adblue nego nešto popravljati. Gašenje EGR I zatvaranje ne utječe na tehnički pregled?
Ne, gašenje EGR-a je bilo dodatnih 20 EUR, 220 zajedno, bar kod mene

nero81

Well-known member
Donator foruma
Sipali ste aditiv protiv kristalizacije pa je bilo ok? Da možda to probam iako sumnjam da će pomoć. Imam još 1100km prije nego se skroz ugasi auto. A mehaničar kaže tek poslije Uskrsa...

Na vrh