Meni je 0 jedino kada je ugasenJa sam danas gledao preko dve verzije FAP aplikacije
Fap pressure u mirovanju 0 bara
Fap sot : 44% smanjilo se sa 55%
Lifetime preko 100 000![]()
Ne znaš ti šta je prava sekta - ljubitelji auta na plinja vam se jos uvijek divim kako vam se da toliko zajebavati s autima (dizelasima)
Pododsjek: ljubitelji Alfe na plin.Ne znaš ti šta je prava sekta - ljubitelji auta na plin
Meni je danas javilioengine fault. Sve radi normalno. Nekako imam feeling da je dpf.
Bio na dijagnostici. Pumpa aditiva krepala i kaže serviser da je i dpf na kraju. Pumpa 320 EUR plus ruke. Cca 400. Dpf ne znam da li prati ili neki bolji zamjenski. Original je preko 1000eur
Na njegovoj dijagnostici u ovlaštenom servisu kada je tražio grešku izbacilo je i filter lifetime ended ili tako nesto. Nisam zapamtio. Kaže da je prinorajunalininkad je 100% pun da on još može izdržati. Samo da si planiram da će trebati i njega riješiti. Ponuda od ovlaštenog je 1000eur za original dpf. Auto ima 165k km. Pred par mjeseci sam mijenjao poklopac glave ili tako nešto jer je curilo uljem kaže on da je to vjbjer je dpf pun pa su veći tlakovi pa brtve popuste