Doba korone

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mali_BB

Active member
Samo da vidim kako vam se sviđa distopija u koju nas guraju? Ili je nekima i dalje ovo sve ok i normalno i misle da će proći?!
 

Citron

Active member
Ovo sve više nema smisla ali baš nikakvog. U poštu ne puste bez covid potvrde...znači ako si cijepljen zaštitio si samog sebe, ostale nisi, uđeš u poštu sa maskom i držiš razmak. S druge strane čovjek koji isto nosi masku i drži razmak i potencijalna je "opasnost" za ostale kao i cijepljeni ne smije ući...nema mi logike

Drugi slučaj frend bio na GO i imao koronu (nešto sitno kao i ja, 2 dana temp. i čudan tek) i nije se javljao doktorici...sad ima probleme jer ima jako puno antitijela i kažu mu da se ne treba cijepiti ali isto tako mu doktorica neda potvrdu jer joj se nije javio za vrijeme trajanja korone....sve u svemu cirkus i ne znam do kad će to više trajati...rade budale od nas...meni je nedavno otac umro od raka i sad treba rješavati papirologiju i ne možeš nigdje bez tih potvrda...moja sreća je da sam imao koronu nedavno pa imam potvrdu i ne moram se cijepiti narednih pola godine
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Samo da vidim kako vam se sviđa distopija u koju nas guraju? Ili je nekima i dalje ovo sve ok i normalno i misle da će proći?!
Evo, ja sam uzea jednu dozu cjepiva, a u srijedu sam se javio most-ovim koordinatorima da bi volontirao na prikupljanju potpisa za referendum za ukidanje kovid potvrda.
Šta si ti napravio, za sebei druge, osim da nas dijeliš ovdje na forumu? 🤔😉
 

szahtila

Well-known member
Evo, ja sam uzea jednu dozu cjepiva, a u srijedu sam se javio most-ovim koordinatorima da bi volontirao na prikupljanju potpisa za referendum za ukidanje kovid potvrda.
Šta si ti napravio, za sebei druge, osim da nas dijeliš ovdje na forumu? 🤔😉
Eto ja sam se za sebe cijepio,kao i supruga.Djeca nisu (31 i 25 godina),zarazili se i preboljeli bez komplikacija,Ja i supruga smo bili s njima u kontaktu,nismo se zarazili.Po prirodi posla svakodnevno kontaktiram sa minimalno 50-tak osoba ,i ništa od zaraze.
 

Dalibor

Dado Tornado
potražite na hzjz podatke o smrtnosti gripe za protekle godine kada je gripa još postojala.
godišnje je umiralo preko 50.000 ljudi, a procjenjuje se da je brojka neslužbeno dosta veća.
okladio bi se da su brojke umrlih poprilične i za komplikacije od obične prehlade.

sa logikom smo se odavno pozdravili. još tamo negdje na početku kad su kamione u tranzitu u konvojima pratili
 

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
potražite na hzjz podatke o smrtnosti gripe za protekle godine kada je gripa još postojala.
godišnje je umiralo preko 50.000 ljudi, a procjenjuje se da je brojka neslužbeno dosta veća.
Procjenjujem da si ovom neistinom kompromitirao sve što si ikad napisao o Ctiroenima na forumu. :)

HZJZ o gripi 2019.: U Hrvatskoj je, zaključno s 17. veljače 2019. godine, službeno registrirano ukupno 53 383 oboljelih od gripe, od čega je u 7. tjednu pristiglo 5303 prijava, čime se nastavilo očekivano smanjivanje broja oboljelih.
(...)
Ove sezone bilježi se veći broj dojava o smrtnim ishodima zbog gripe i njezinih komplikacija u uspredbi s prethodnim sezonama, pa je tako do sada dojavljeno 85 smrtnih ishoda, dok je u sezoni 2017./2018. bilo prijavljeno ukupno 29 umrlih. Navedeni podaci upućuju na tzv. višak smrti odnosno povećani broj umrlih u odnosu na broj umrlih izvan sezone gripe.


https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/gripa-u-hrvatskoj-u-sezoni-2018-2019-17-2-2019/
Kovid potovnice su iživljavanje i sve mjere je trebalo ukinuti još jučer. Dio se cijepio, dio je prebolio, dio sam bira svoju sudbinu. Koga se štiti više?
 

mali_BB

Active member
U dokumentu koji je Pfizer predao FDAu je navedeno da je dobar dio 1. i 2. doze po svijetu PLACEBO, zato (većini) nikome ništa, od 3. doze nadalje više nema placebo skupine i po broju LOTa bočice cjepiva nalazi se razna koncentracija djelatne tvari od 5 - 50 ug. Eto tako je već na mom odjelu odmah nakon 3. doze njih 2 već bilo u OUTu. Moram točno pronaći taj dokument. Tako da očekujte od 3. - 8. doze nadalje sve više nuspojava, jer priroda svakog "lijeka ili otrova" je takva. Kumulativna akumulacija. Nadalje Šveđani su napravili istraživanje o učinku mRNA sastojka na stanicu i našli su da izaziva BRCA gen mutaciju (inače gen BRCA 1 i 2 koji se kod nas testira kod raka dojke). Oštećenje tog gena dovodi zasigurno do karcinoma. U privitku vam stavljam znanstveni rad. Ako je netko kad čitao znanstvene radove možete pročitati samo ABSTRACT. Zato će vam i ciljati na djecu i nije im apsolutno bitno cijepiti tzv ugrožene skupine kao što vidimo iz priloženog. Moju babu od 83 god zvali i ona ih samo poslala u onu stvar a meni sa 36 godina se prijeti otkazom a djeci u školi će se prijetiti (tj roditeljima) centrom za socijalnu skrb.
I kao što tvrdim gotovo dvije godine zasigurno idemo u totalitarni sistem po uzoru na Kinu, Plenki&co ovo MORAJU provesti kao i ostali politički podobnici po Europi. Moraju dovest do sloma ovog ekonomskog modela da bi uspostavili novi. Digitalni novac, digitalni identitet (kovid potvrda) i totalna kontrola. A za sve to treba vremena jer kako vrijeme prolazi dresura je sve bolja....eto vam maske koje NIKADA nećete skinuti...osim ukoliko se većina ne probudi a sve mi se čini da nema ništa od toga.
Da nisam dio ovog grohotom bi se smijao.....nažalost svatko tko ovo odobrava ili podržava izravno i mene vuče sa sobom. Legitimitet sustava potvrđivanja je uspostavljen masovnim vađenjem istih. A jedini način kako ćete ju produžiti je novi šut ili koju novu granicu ili ljestvicu vladajući podignu.
Znanstveni rad:
https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056?fbclid=IwAR0RobV-9ZvmS6XD_YQcVOiO8hN9Mu3-WNiBfP4OP0iQBPE5MtIxRJ3j_Yc
 

mali_BB

Active member
1% smrtnost. Obzirom da svakodnevno gledam kako se gotovo sve stavlja pod smrti od korone jasno mi je da je smrtnost daleko manja. Ali i ovo je jebeno veliko ALI, što se više cijepi ta bolest će postajati gora i smrtonosnija. Što svatko sa iti malo zdravog razuma može vidjeti.
Navodno je Indija počela masovno primjenjivati Ivermektin: The Undeniable Ivermectin Miracle in India’s 240m Populated Largest State, Uttar Pradesh – Horowitz - NewsRescue.com
Onda vidim hrpu "provjerenih" članaka protiv tog pripravka pa mi je odmah sumnjivo....čim se mainstream mediji obruše na nešto odmah mi je to sumnjivo da tu ima nešto. A da ne govorim da je nemoguće doći do tog a ljekarne za 3 tablete naplaćuju 550kn.
Dakle nalazimo se u situaciji u kojoj nikome od profitera ovog nije u interesu ovo završiti. S jedne strane imamo enormno bogaćenje malog dijela ljudi a s druge strane apsolutne diktatorske moći političkih vođa. A ovi što se bogate financiraju političare da ovo nastavljaju.
 

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
dokumentu koji je Pfizer predao FDAu je navedeno da je dobar dio 1. i 2. doze po svijetu PLACEBO, zato (većini) nikome ništa, od 3. doze nadalje više nema placebo skupine i po broju LOTa bočice cjepiva nalazi se razna koncentracija djelatne tvari od 5 - 50 ug.
Koje besmislice su vođe avaksrea u stanju izmisliti, a ekipa popušiti. :)

Nadalje Šveđani su napravili istraživanje o učinku mRNA sastojka na stanicu i našli su da izaziva BRCA gen mutaciju (inače gen BRCA 1 i 2 koji se kod nas testira kod raka dojke). Oštećenje tog gena dovodi zasigurno do karcinoma. U privitku vam stavljam znanstveni rad. Ako je netko kad čitao znanstvene radove možete pročitati samo ABSTRACT.
Da si pročitao rad, kao što nisi, ne govori se o isključivo o cjepivu. Riječ je o S-glikoproteinu koji potencijalno može blokirati popravak DNA-a nakon čega nastaje mutacija i tumor. Isti je rizik da to napravi i virus s kojim ćeš kad tad doći u kontakt.
Također, da si pročitao rad, kao što nisi, znao bi da je još veća vjerojatnost za to od cjepiva koji su utemeljeni na vektoru, a ne mRNA S-proteina virusa.

Dalje, napominje se da je analiza rađena isključivo in vitro, za in vivo podataka nema i mogućnost je vjerojanto zanemariva.

Tanaja Tanaja te lijepo pitao. ;) Odgovori čovjeku.
 
Posljednje uređivanje:

Franz

Well-known member
Kao OP ove teme, predlažem modovima njeno zatvaranje. ❤ Kad sam je otvorio prije godinu dana nisam očekivao da će biti korištena za dezinformacije, svađe i gluposti. Mislim da bi se trebali držati auto-moto tematika, a za besmislice i natezanja Facebook ima radno vrijeme od 0-24.:)
 

mali_BB

Active member
Kakav jebeni antivaxxer?! Brate pucaj se čime hoćeš. Vi ste meni donijeli ovo pred vrata a ne ja vama. Dođi do 50 doza što se mene tiče. Dakle spike protein to radi jer su na temelju njega napravili cjepivo.
"Here, by using an in vitro cell line, we report that the SARS–CoV–2 spike protein significantly inhibits DNA damage repair, which is required for effective V(D)J recombination in adaptive immunity. Mechanistically, we found that the spike protein localizes in the nucleus and inhibits DNA damage repair by impeding key DNA repair protein BRCA1 and 53BP1 recruitment to the damage site. Our findings reveal a potential molecular mechanism by which the spike protein might impede adaptive immunity and underscore the potential side effects of full-length spike-based vaccines."
I da, virus po ovome ima isto svojstvo. ALI nije isto ubrizgavao ti sebi spike protein ili ga preko virusa unio kojeg će organizam kroz imunost razgraditi.

"Our findings provide evidence of the spike protein hijacking the DNA damage repair machinery and adaptive immune machinery in vitro. We propose a potential mechanism by which spike proteins may impair adaptive immunity by inhibiting DNA damage repair. Although no evidence has been published that SARS–CoV–2 can infect thymocytes or bone marrow lymphoid cells, our in vitro V(D)J reporter assay shows that the spike protein intensely impeded V(D)J recombination. Consistent with our results, clinical observations also show that the risk of severe illness or death with COVID–19 increases with age, especially older adults who are at the highest risk [22]. This may be because SARS–CoV–2 spike proteins can weaken the DNA repair system of older people and consequently impede V(D)J recombination and adaptive immunity."
Da, za in vivo ćemo tek saznati kako vrijeme prolazi jer se nalazimo u eksperimentu. A obzirom da doslovno kad netko umre par sati poslije cijepljenja automatski ide "nije od cjepiva" teško da će se bilo što povezati s ovim eksperimentom.
Zaključaj temu i otključat ćemo za cca opet godinu dana da vidimo gdje smo. Jesmo se vratili "starom normalnom" ili smo u "novom normalnom"
 
Posljednje uređivanje:

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
Dakle spike protein to radi jer su na temelju njega napravili cjepivo.
Jasno ti je da i virus ulazi preko još više S-proteina koje sadržava i da je po tom pitanu jednako rizičan kao cjepivo za dobiti rak?

Danas mi je u uredu bio klijent. Na rastanku smo neobavezno popričali, ukratko, čovjek naravno, ne vjeruje u koronu, "laž neviđena", ali s jednakom žestinom piz*i na Plenkovića, Vladu i državu, jer će "ovaj novi lijek protiv korone namjerno biti preskup kako bi bio rezerviran samo za elitu". :D :D :D
 
Posljednje uređivanje:
Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh