Lijepo vas je opet sve čitati tu na okupu.
Ja ne mogu raditi od kuće zbog prirode posla, a moram raditi (kontrola leta - moraju avioni letjeti

). Ali radim malo skraćeno i u nekom izmijenjenom režimu.
Tko bi rekao na malom forumu da će se naći dvojica kolega (jedan doduše ex).

Pozdrav od bivšeg oblasnog radarskog iz ACC Zagreb. Nisam više u branši (bio dok nisam kupio C5, hahaha) ali pratim stanje. Lijepo je promet pao..
Vidim da se malo rastezalo oko ekonomske situacije. Mislim da nije toliko loše koliko se to razvlači. Pouzdano znam u Sisku da su vlasnici kafića dogovorili s konobarima otkaze. Idu na biro, država plaća troškove radne snage, kad sve prođe vraćaju se nazad i to je to. Ionako su nam šetališta puna, kad bi sutra kafići proradili sve bi bilo puno.
Ova kriza će više pomesti "balkanske poduzetnike" koji su koristili svaku priliku da izvuku novce iz tvrtke. Naravno bit će i onih kojima će ozbiljno biti ugroženo poslovanje ali svatko tko je ulagao u tvrtku ili čuvao dobit kroz rezerve će to preživjeti. Problem je što (barem na našem području, Cutac isto zna), velik broj poduzetnika je vukao novce van i kupovao skupe automobile. Sad im je žao radnika..Prodaš fino RS5 i platiš radnike do kraja godine.
Nego bitnija tema, C5 će uskoro prevaliti 300.000km. Zasada dobro služi, zadovoljan..Iduće godine idemo po nešto drugo.
Čuvajte se korone,
lepi pozdrav.
Pavle