Moraš vrnut ljude doma prvo, pa tek onda. Vidiš da se uvodi obustava za civilni promet selektivno po državama.Milosh, znaš li zašto civilno zračni promet nije potpuno zatvoren?
Moraš vrnut ljude doma prvo, pa tek onda. Vidiš da se uvodi obustava za civilni promet selektivno po državama.Milosh, znaš li zašto civilno zračni promet nije potpuno zatvoren?
Prošnjofao, i nisam uvjeren u istinitost pretjerano, niti najmanje.
A sami penzići i da 200 godina žive, nebi nanjeli štete koliko je ova pandemija.
Pa čak i da je izjava istinita, nemože biti povezana s ovime
Kao što kolega Cutac veli, mašta radi svašta u karanteni![]()
Nije potpuno obustavljen, ali jeste u ogromnoj mjeri. Imaš uvijek zemalja koje za to ne mare, kao npr. Turska trenutno.Milosh, znaš li zašto civilno zračni promet nije potpuno zatvoren? Nekako mi nije jasno i nema ni logike selektivna karantena. Ako svijet treba stati na mjesec dana, trebao bi, mislim, stati potpuno. Na Flightradaru me vidiš nebo od aviona.![]()
Cjepiva neće ni biti. Od 2002. se traži za SARS. Trenutni retrovirusni lijekovi su sve čime raspolažemo.Mislim da im nije cilj da prodaju postojeci lek.
Slažen se i frago mi je da nisan jedini. Ja san jutros iša u dućan za svoje, i još tri familije iz njihove ulice.Bit će krvavo, ako se dio populacije zbog koje se ovo sve i provodi ne normalizira i upristoji. To su, velikom većinom, ljudi od 60-65+ kojima je ovo šala, a radi njihove zaštite je de facto uvedena karnatena svih nas ostalih. Npr. moji roditelji od 70+ ne izlaze. Ja sam im odradio nabavu, dezinficirao kupljeno sve koliko sam zdravorazumski mogao i ostavio stvari ispred vrata.
hahahastavicu gas masku vojnu od juge,zuti zastitni sljem i vojnu SMB najlonsku pelerinu da budem po propisu i normalan.
Ne znam čemu čuđenje.Jos par sati i izlazim iz samoizolacije i normale.Naime sin danas iso po kantu pijeska na lokalnu sljuncaru,ova tamo na blagajni smaskom na licu i rukavicama bleji u njega,njemu nije jasno pa procita na vratima, obaveza nosenja Maske i rukavica.
Pa ljudi moji sta je ovo,drugi tjedan idem sam po pijesak,stavicu gas masku vojnu od juge
,zuti zastitni sljem i vojnu SMB najlonsku pelerinu da budem po propisu i normalan.
Nadam se da niste blentavi i da vam nisu utjerali strah u kosti,nema nikih drugih vijesti na TV Osim korone,no fala bogu na YouTubeu moremo pratit Koje se strahote dogadjaju u svijetu,pa Dr.Milu Aleckovic o situaciji kod nase brace u R.Srbiji.pa gospona Pernara jer se oporba skrila u misju rupu.
od naše klasične gripe zarazi se god. oko 60.000 u HR, umre procjenjuje se oko 500, i radi toga nitko ne stavlja barijere po cesti!?Ne znam čemu čuđenje.
Je, samo je ovo za razliku od gripe infektivnije i nemaš nikakvu liniju obrane u vidu cjepiva. Stariji, pušači i kronični bolesnici padaju ka muve.od naše klasične gripe zarazi se god. oko 60.000 u HR, umre procjenjuje se oko 500, i radi toga nitko ne stavlja barijere po cesti!?
ali naravno treba zaštitit penziće i asmatičare.
sezona gripe završava sredinom travnja, ćemo da vidimo kako će biti početkom svibnja
Stariji
Jebiga, prirodna selekcija.kronični bolesnici
Tko ih je tjerao da puše?pušači
najprije bi rekao da se radi o tome, jer je previše slučajnosti i koordinacije.ali unistiti gospodarstvo radi cega?