visaluteju
Well-known member
Platis jedan dobijes dva...ali samo ako pozoves odmah 
To je kvalitetno napravljeno onda.gumenom bojom
Oćeš ga u trenutnom stanju prodati, daPričekaj malo pa ćemo zajedno.
Kada imas u planu da postavis na pik?Pričekaj malo pa ćemo zajedno.
Jedan u crnoj drugi u bijeloj bojiPlatis jedan dobijes dva...ali samo ako pozoves odmah![]()
Mogu ti reci da je kvalitetno uradjeno. Kaze mi da tako Mercedes radi na svojim autima. Jer da mi je samo ofarbao normalnom bojom, koz nekakvo vrijeme bi mi se to ponovo napravili i pocelo da guli. Ne bi to bilo za mjesec dva, ali za 4-5 godina, vjerovatno bi bila ista situacija da se pocnu guliti.To je kvalitetno napravljeno onda.
Kod mene je bila obicna boja po rubovima. Mozda to rade na nekakvim novijim modelima.Tako i Citroen radi.
Na VTS-u je tako. Možda je tvoj bio lakiran nekada u životu pa nije napravljeno kako treba.Mozda to rade na nekakvim novijim modelima.
Jesi ih prefarbao?zadnje oznake na gepeku
Kako to?ostavio sam ih u originalnoj boji.
Ma i kod mene se lupaju ko da ne kažem šta.iznenadio ih snijeg u Decembru
Pa zadnji znak, slova i sve sto ide na gepek je u onoj srebrenoj boji, samo sto vise nece biti ovaj "spicasti" znak, nego ce biti ovaj "zaobljeni" sto ide na modele od kraja 2012 godine. Isto tako, natpis Citroen ce biti ispod znaka na gepeku.Kako to?
Vjerovao ti meni ili ne, juce ispred hotela stoje Audi A8, BMW F10 i Mercedes C klasa i svi na ljetnjim gumama. Auta su stara maksimalno do 2 godine.Voze na ćelestonkama,
Da, da, ali kako to da nisi farbao?je u onoj srebrenoj boji
Pa to su skupi švabe, njima ne trebaju zimske gume. Jesi blesav pa da misliš da njima snijeg predstavlja problem...Vjerovao ti meni ili ne
Nemam pojma ni ja, bio sam zaboravio na to, ali sada mi ti vrati "bubu" u uho da li da to radim ili neDa, da, ali kako to da nisi farbao?
Pa da, ima i toga, ne trebaju njima zimske gume...Jesi blesav pa da misliš da njima snijeg predstavlja problem
Vjerovatno da nije imao zimske gume...Aj pogodi jel ovaj imao zimske kad se slupao.
Radi, radi, odi vidi one slike šta sam ti slao da se podsjetišda li da to radim ili ne
Fine ljetne je imao. Taman za ZadarVjerovatno da nije imao zimske gume...
Ma napadalo je i još predviđaju dva dana da će padati...I kod tebe ovo dobro snijeg pada...
Aha pa da imaš istu nijansu znakova i svjetala.Tako da bi to izgledalo mnogo bolje.
Zanimljivo je kako je u Sisku napadalo da lomiš lopate, a u ZG koji je zračne udaljenosti 30 kilometara nema ni traga snijegu ni ikakvim padalinama.jos uvijek pada![]()
Malo sam razmisljao jutros o ovome sto si napisao, ici cu na tu varijantu, samo posle praznika. Posto cu skidati one folije sa stopki, pa cu ih lakirati i onda usput mogu lakirati znak u istu bojuAha pa da imaš istu nijansu znakova i svjetala.